BU MAÇI MUTLAKA KAZANMALIYDIK (1-1)

29/12/2019
29
ARA
2019

TFF 1. ligin ilk yarısının son haftasında Boluspor sahasında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile karşılaştı.

İlk yarısını 1-0 önde kapatan ekibimiz, ikinci yarının başında kalesinde gördüğü golle mücadeleyi 1-1 tamamladı. Boluspor'da Osman hoca ve kulübedeki Ümit Kurt ile Rydel Poepon kırmızı kart gördü.  

Boluspor sahaya Yavuz, Cumali, Melih, Poepon, Bilal, Gökhan, Seth, Fethi, Nascimento, Hayrullah, Burak onbiri ile çıktı. Teknik direktör Osman Özköylü yedek kulübesinde Hakan Canbazoğlu, Umut Gündoğan, Samican Keskin, Shukurov, Hakan ARslan, Batuhan, ve Ümit Kurt'tu oturttu. 

Maça iki takımda dengeli başlarken, konuk Eskişehirspor Boluspor'a oranla rakip kalede biraz daha fazla üretken olan taraf oldu. İlk yarının ortalarına doğru temsilcimiz maçta dengeyi sağlamasına karşın rakip kalede fazla pozisyon bulamadı. Mücadelenin 42. dakikasında Melih'in ortasına arka direkte Gökhan Sazdağı dokundu temsilcimiz 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında teknik direktör Osman Özköylü bir pozisyona itiraz edince maçın orta hakemi Bülent Birinci Osman hocayı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Aynı pozisyonun devamında yedek kulübesinde ki Ümit Kurt Eskişehirspor kalecisini itince Ümit'te kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve ilk yarı 1-0 Boluspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya konuk ekip golle başladı. Savunmamızın uzaklaştıramadığı topa son dokunan Seth'in pası kısa kalınca Eskişehirspor'da Mete Demir'in beraberlik golünü kaydetti. Mücadelenin 59'uncu dakikasında Poepon çift sarı karttan kırmızı kart görünce Boluspor sahada 10 kişi kaldı. Kırmızı beyazlılarda Hakan Arslan, Batuhan ve Mutlu 2. yarıda oyuna dahil olurken, 84. dakikada Dodo'nun şutu direkten dönünce Boluspor önemli bir pozisyondan direğe takılmış oldu. Maçı yalaşık 30 dakikadan fazla bir kişi eksik oynayan kırmızı beyazlılar son bölümlerde yine önemli sayılabilecek bir kaç pozisyon yakalarken, konuk ekipte bu bölümlerde Boluspor kalesinde etkili olsada maçta 3'üncü gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. 

Bu sonuçla Boluspor 2019 yılını ve 2019-2020 sezonun ilk yarısını sahasında oynadığı 1 puanla tamamladı. Boluspor puanını      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.