BU BİRLİKTELİK İLE ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN!

17/09/2020
17
EYL
2020

TFF 1. Lig’de mücadele eden Beypiliç Bolusporun ilk deplasman sponsoru, AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu oldu. Ekibimize her kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerinden gelen destek çığ gibi büyürken AK Parti yönetiminin ilk desteği deplasman sponsorluğu oldu. Daha önce de BStore'ye destek veren Ak Parti Bolu yönetiminin desteklerinin süreceği de öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da Boluspor’un her zaman ve her şartta yanında olduklarını belirtti.

Doğanay “Boluspor, bizim hassas noktamız. Biz de AK Parti Bolu teşkilatları olarak her zaman ve her şartta Boluspor’umuzun yanındayız. Bolu kamuoyunun da bildiği üzere Sayın Abdullah Abat Başkanlığında oluşan yeni yönetimle birlikte şehrimizde de yeni bir heyecan, yeni bir birliktelik oluştu. Boluspor’un sorumluluğu sadece Başkan ve Yönetim Kuruluna ait değil. Eğer içimizde gerçek Boluspor sevgisine sahipsek gerçek bir Bolusporlu isek, bugün de destek vermek en büyük görevimizdir. Bu yüzden Boluspor'a herkesin gerçekten destek vermesi ve 'seviyormuş' gibi yapmaması gerekiyor. Bu yük şehirle paylaşılmalı. Boluspor, Türkiye'nin ve şehrimizin önemli bir markası. Yeni yapılanma sonrası Boluspor Yönetim Kurulunun yaptığı çalışmalar hepimizi heyecanlandırdı, umutsuzluğu attık. Bu yükün altından hep birlikte kalkacağımıza inanıyorum ve inşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yer olan Süper Ligde kırmız beyazlı bayrağımızı dalgalandırırız. Bu amaçla Biz de arkadaşlarımızla buna katkı vermek adına ilk deplasman maçının sponsoru olmak isteğimizi Boluspor Yönetim Kuruluna ilettik ve sağolsunlar onlar da kabul ettiler. İnşaAllah ilk deplasmandan da 3 puanımızı alıp, Bolu’ya döneceğiz" dedi.

Boluspor ise yaptığı açıklamada "Adana Demirspor deplasmanının sponsoru olan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadellerine yer verildi. 

1 yorum yapılmış

  • Bolusporlu 18 Eylül 2020 • 18:27

    Siyasiler Boluspor a destek olcaksa gençlik ve spor bakanlığını bolu ya stad yapmasını sağlasın federasyonda lobi çalismaları yapsın deplasman sponsorluğu okadar fazla masraflı değil ve bu güne kadar şahıslar kendi adlarına bunu üstleniyor du

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.