Boluspor'un rakipleri belli oldu

30/01/2012
30
OCA
2012

Boluspor Basketbol takımı olarak bölgesel ligde 86 takım arasından 36 takım arasına kalma başarısını gösteren ekibimizin 3. lig öncesi 3. grupta yer aldı. 

Türkiye Basketbol Federasyonunun İstanbul'daki merkezinde yapılan kura çekiminde Boluspor Basketbol takımı Söğütsen Seramik Ankara, Mardin Belediyespor, Düzce Belediyespor, Kastamonu Özel İdarespor, 68 Aksaray Belediye ile aynı grupta yer aldı.

Kura çekimine Boluspor basketbol takımı sportif direktör Cengiz Karadağ katılırken, Boluspor 3. grupta mücadele edecek. Konuyla ilgili spor14.com'a bir açıklama yapan şube başkanı Fatih Yamaner "Zorluk derecesinin artacağı bu grupta hedefimiz ilk iki içinde yer alarak, alarak final grubuna bir adım daha yaklasmaktir. Yönetim, teknik kadro, oyuncularımız ve taraftarımızın destegi ile finallere kalacağımıza inanıyoruz. Bu grupta her zamankinden daha çok destege ihtiyacımız olacak. İlimizde gereken destegin artarak devam edeceğine inanıyoruz. 3. gruptaki ilk karşılaşmamızı Kastamonu Özel İdare spor ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Tüm sporsever Bolu halkının takımlarına destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.