BOLUSPOR'UN KORKULU RÜYASI PENALTILAR

16/01/2017
16
OCA
2017

Boluspor’a penaltı atışları başa bela oldu. TFF 1.lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Kırmızı Beyazlı ekibimiz toplam 5 penaltı atışı kullandı. Rakip takımlar ise Boluspor kalesine karşı toplam 7 penaltı atışı kullandı.

TFF 1.ligde Boluspor üç kere penaltı noktasına geldi. Boluspor üç penaltı atışından da yararlanamadı. Boluspor ligin 3.haftasında Mersin İdmanyurdu’nu sahasında konuk etti. Mersin İdmanyurdu maçında Brezilya’lı yıldız Andre Santos 2 penaltı atışından yararlanamadı ve maç Mersin İdmanyurdu 2-0 üstünlüğü ile bitti. Kırmızı Beyazlı ekibimiz ligin 17.haftasında Manisaspor’a konuk oldu. Manisaspor maçında Boluspor lehine penaltı noktası gösterildi ve Rydell Peopen penaltı atışından yararlanamadı. Rakip takımlar ise ligde Boluspor kalesine karşı 7 penaltı atışı kullandılar ve bunların yedisini de gole çevirdiler.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Boluspor iki kere penaltı noktasına geldi. Kırmızı Beyazlı ekibimiz iki penaltı atışını da gole çevirdi. Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 2.eleme turunda sahasında Nevşehir Gençlik Kulübü’nü konuk etti. Maçın açılış golü penaltıdan geldi. 13.dakikada Boluspor lehine penaltı kararı verildi. Anco Jansen penaltı atışından yararlandı. Maç Boluspor’un 4-0 üstünlüğü ile bitti. Ziraat Türkiye Kupası gruplar maçlarında sahamızda konuk ettiğimiz Darıca Gençlerbirliği maçında penaltı noktası lehimize gösterildi. Topun başına İsmail Yıldırım geçti. İsmail Yıldırım penaltı atışından yararlandı ve maç Boluspor’un 3-1 üstünlüğü ile bitti. Ziraat Türkiye Kupası’nda Boluspor kalesine karşı penaltı atışı kullanılmadı.

Haber: Çağatay Depe

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.