BOLUSPOR'UN ESKİ HOCASI FUTBOL GELİŞİM DİREKTÖRÜ OLDU

22/08/2020
22
AĞU
2020

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü ve Ümit (U21) Milli Takımı'nda yeni görevlendirmeler yapıldı. Bir dönem Boluspor'da da görev yapan teknik direktör Oğuz Çetin TFF Futbol Gelişim Direktörü olurken, bir dönem birlikte çalıştığı Boluspor başkanı Abdullah Abat Çetin'i ilk tebrik eden isimlerden oldu. İkilinin önümüzdeki günlerde bir araya gelecekleri öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü ve Ümit (U21) Milli Takımı'nda yeni görevlendirmeler yapıldı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Oğuz Çetin TFF Futbol Gelişim Direktörü, Tolunay Kafkas Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu, Rüştü Reçber TFF Futbol Gelişim Direktör Yardımcısı, Hami Mandıralı da A ve Ümit Milli Takımları Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü oldu." ifadelerine yer verildi.

BAŞKAN ABAT'TAN TEBRİK 

Boluspor'da ki ilk başkanlık döneminde Oğuz Çetin'e görev veren Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat tecrübeli çalıştırıcıyı telefonla arayarak yeni görevi için tebrik etti ve başarılar diledi. TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'de Abat'ı tebrik ederek genç oyuncular üzerine yapılacak projeler hakkında birlikte çalışacaklarını, Bolu'ya gelerek Boluspor'u da yeni projeler için ziyaret etmek istediğini ifade etti.   

1 yorum yapılmış

  • yorum 25 Ağustos 2020 • 23:55

    kovulmasa boluyu küme düşürüyordu.gene kimlere kaldık

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.