BOLUSPOR'U ZORLU BİR SERÜVEN BEKLİYOR

08/11/2017
08
KAS
2017

TFF 1. ligde 11 haftayı geride bırakan Boluspor'u ligin ilk yarısının bitimine 6 maç kala adeta zorlu bir yolculuk bekliyor. Kırmızı beyazlılar bu altı haftanın 4 maçını deplasmanda 2 maçını ise sahasında oynayacak.

Ligin ilk 11 haftasında beklenenin tam tersine çok kötü bir performans sergileyen kırmızı beyazlılar, Sait Karafırtınalar'ın gelişi ve son dakika golü ile Samsunspor'dan alınan 3 puanla birlikte yepyeni bir defter açmak istiyor. Ligin ilk devrenin bitimine altı hafta kalırken, milli maç arasını iyi değerlendirip 4'ü deplasmanda oynayacağı 6 maçı en az kayıpla atlatıp devre arasında açılacak transfer dönemi yine bir umut olacak gibi görünüyor. 

KALAN 6 MAÇIN 4'Ü DEPLASMAN

Kırmızı beyazlılar 12. haftada Gaziantepspor deplasmanına gidecek. Kolay geçmesi beklenen maç için tedbiri elden bırakmayacak Boluspor o deplasmanın ardından bir hafta sonra Elazığ deplasmanı daha yapacak. 14 haftada Adanaspor'u ağırlayacak olan Boluspor bir hafta sonra 15. haftada İstanbul deplasmanına çıkacak. Ligin son iki maçında ise önce sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek ve Denizlispor deplasmanı ile ilk devreyi kapatacak. 

İLK YARI 1 DEPLASMAN FAZLA

Kırmızı beyazlılar böylelikle ilk yarıda   oynadığı 17 maçın 8'ini iç sahada 9'unu deplasmanda oynamış olacak. 2. devrede ise 9 maçını iç sahada oynayacak olan Boluspor 8 kez deplasmana gidecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.