BOLUSPORLU OYUNCULAR ZORLU MAÇA TAM KONSANTRE

03/03/2017
03
MAR
2017

Eskişehirspor ile oynanacak olan zorlu müsabakanın önemine kırmızı beyazlı oyuncular kendi aralarında değerlendiriyorlar. Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda Cumartesi günkü zorlu maçı değerlendiren oyuncular; ‘’Bu maç bizim için sonra taraftarımız için çok önemli. Ona göre herkes daha çok dikkatli olsun. Bu maçı kazanmalıyız’’ dedikleri gelen haberler arasında.

Lig de Play Off için zorlu bir maça çıkacak olan Boluspor da kırmızı beyazlı oyuncular Es Es maçının bilincine şimdiden ulaştılar. Taraftarları çok üzdüklerini, bundan sonraki haftalarda hata yapma lükslerinin olmadığını kendi aralarında değerlendirirlerken, Eskişehirspor maçını mutlak kazanmalıyız dedikleri gelen haberler arasında.

Kırmızı beyazlı oyuncular antrenmanlardan kalan boş zamanlarında Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı değerlendirirlerken, Türk oyuncular öncelikle yabancı futbolculara ve daha sonra gurbetçi oyunculara Boluspor taraftarının ve kulüp için Eskişehirspor maçının önemini anlatıyor.

2007-2008 yıllarında iki takımın final oynadığını ve haksız hakem kararları ile Boluspor’un maçı kaybederek, Süper Lig kapısından döndüğünü yabancı oyunculara anlattıkları söyleniyor. Soner Şahin ve Ramazan Sal, Eskişehirspor maçının çok önemli olduğunu arkadaşlarına anlatırlarken ‘Taraftarımıza artık borcumuz var. Onları çok üzdük. Onların mutlu etmek için tek yol Eskişehirspor dan 3 puan’ dedikleri öğrenildi.

Haber: Fahri Gündüz

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.