Boluspor'dan basını bilgilendirme toplantısı

08/03/2012
08
MAR
2012

Son günlerde yapılan açıklamalar, yaşananlar ve sahada alınan kötü sonuçların ardından Boluspor basınla bir araya gelirken bir çok konuda açıklama yapıldı. Son haftalarda alınan skorların puan cetveline yansımamasına rağmen Kasımpaşa maçı ile kalan 10 haftada Boluspor'u hedefe taşıyacaklarına inandıklarını belirten Genel Sekreter Seçkin Kavarna yönetim adına basın mensuplarının karşısına çıktı. 

"Yönetim olarak Mayıs ayında kesinlikle kongre yapacağız ve görevi bırakacağız"

Kavarna Göztepe maçının ardından yaşananlardan sonra 3 yıllığına göreve gelmelerine rağmen Mayıs ayında kesinlikle kongreye gideceklerini göreve talip olmayacaklarını belirtti. Kavarna kendi adınada artık Boluspor yönetiminde çalışmak istemediğini 2-3 yıl dinlenmek istediğini belirtti. 

"Kararlarımızın hepsini ortak aldık"

Boluspor genel sekreteri Seçkin Kavarna bu sezon yapılan her futbolcu ve hoca transferlerinin hepsinde transfer komitesinin bilgisi ve onayı olduğunu kesinlikle başkan Necip Çarıkçı'nın tek başına hareket etmediğini, transfer toplantılarına gelemeyen yöneticileirn bile bilgilendirildiğini ve onaylarının aldındığını belirti. Cihat hocayı alırkende yönetime sorulduğunu ve oylama yapıldığını belirten Kavarna "Cihat Arslan'ı gönderirken bile yönetim kurulunun oylaması ile gönderdik. Futbolcu transferinde transfer komitesinin tek tek onayı alındı. Diğer hocalar gelirkende aynı yöntemle ortak bir kararla transferleirimiz yapıldı" dedi.


"Gitmek istemeyen futbolcuyu tutmadık"

Devre arasında giden futbolcular için bir çok eleştirinin yapıldığını belirten Seçkin Kavarna "Boluspor'da kalmak istemeyen her futbolcu için gereken kolaylığı yaparız. Devre arasında gitmek isteyen oyuncularımızla konuşarak yollarımızı ayırdık. Gönderildi diye bir şey söz konusu değil. Gitmek isteyenleri gönderdik" dedi.  

"Eski yöneticilerin bilgisine başvurduk"

Başkan Çarıkcı için yapılan açıklamaların asılsız olduğunu ve başkanın yönetime ve transfer komitesine danışmadan transfer görüşmeleri yapılmadığını ve gerekli imzaların atılmadığını belirten Kavarna "Yönetim içinde yer almayan eski yöneticiler Recep Aydoğanlı, Nedret Yıldız ve Osman Kayışoğlu isimlerininde gerektiğinde Boluspor'un istediği zaman bilgileirne başvurulduğunu belirtti.  


"Ekonomik yapı herşeyin öncesinde gelir"

 Boluspor'un öncelikle ekonomik olarak ligden düşmediğini ve bu sezon geçen sezona oranla 2,5 kat daha fazla reklam toplayarak çalıştıklarını belirten Kavarna  "Biz hekesten çok şampiyonluk istiyoruz. Ancak bahsi geçen hocalar ve futbolcuların alınması maddi olarak imkansız. Geçen sezon 1 liraysa toplanan reklam bu sezon 2,5 liraydı. Her yıl eski parayla 4 yada 4,5 trilyon gibi bir dış kaynağa ihtiyacımız oluyor. Bunlarıda esnafımızın taraftarımızın verdiği desteklerle bir araya getirdik. Başkanımızın Göztepe maçının ardından Boluspor'un yeri 2. ligdir sözü maddi anlamda söylenmiştir. Hepimiz biliyoruzki Boluspor'un yeri her zaman süper ligtir. " dedi.

 

"Heyecan bitmedi"

Boluspor'un Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılacaklarını beklirten Kavarna, "Lig henüz bitmedi. Ama biz inanıyoruzki takımımız köt

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.