BOLUSPOR'DA MUHTEŞEM GECE (VİDEO HABER)

30/03/2017
30
MAR
2017

 Herkes Bu Gecede Buluştu
Boluspor sevdalıları Hilton Hampton Otel’de düzenlenen muhteşem gecede bir araya geldi. Boluspor Kulübüne destek olan sponsorlara plaketlerin dağıtıldığı geceye siyasiler, iş adamları, esnaflar ve taraftarlar katıldı.
Boluspor Kulübü tarihinde muhteşem bir geceye imza atıldı. Boluspor’a gönül verenlerin, destek olanların bir araya geldiği gecede, birbirinden güzel görüntüler ortaya çıktı. Parti farkı gözetmeden bütün siyasilerin katıldığı gecede Boluspor’a destek olan herkese teşekkür edildi ve plaket dağıtıldı.
“Boluspor Siyasetin Üstünde”
Gecenin sonunda açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı “Bu akşam belki de Boluspor tarihinin en büyük gecesi oldu. En başta iki tane valimiz, bakan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, bütün Bolu’daki iş adamları Boluspor’u seven herkes buradaydı. Boluspor bu insanları toplayabiliyor. Boluspor siyasetin üstü olan bir takım, Boluspor’da siyaset yok sadece sevgi var, saygı var. Çok güzel bir ortamdı ve çok mutlu bir geceydi. Bu gecenin en büyük sebebi iş adamlarımız. Çünkü iş adamları olmasaydı bu gece olmazdı. Bu plaket töreni Boluspor’a 10-12 yıldır destek olan burada bulunan esnafımız. Onlar Boluspor’u çok seviyor. Onlara bizim borcumuz var, şampiyonluk borcumuz var. O borcu da inşallah onlara vermek istiyorum. Boluspor böyle bir kulüp taraftarı, basını, protokolü herkes Boluspor’u çok seviyor. İnşallah bu geceleri şampiyonluk gecesi olarak yaparız” dedi.
“İnşallah Şampiyonluk Geceleri Yaparız”

Gecenin mimarının Boluspor’a destek verenlerin olduğunu söyleyen Çarıkçı “Boluspor’da bir başarı varsa, bunun mimarı değilim. Bunun mimarı bize destek veren esnaflarımızdır. Onlardan Allah razı olsun. Çünkü bu gece varsa onlar vardır, Boluspor’un borcu yoksa yine onlar vardır. Ama bizim onlara borcumuz var, o borçta takımımızı süper lige çıkarmaktır. Bu sene zorlayacağız, bu sene olmazsa seneye yine zorlayacağız ama bu takımı süper lige çıkartarak bu insanları mutlu edeceğiz ve bu geceleri şampiyonluk gecesi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.