BOLUSPOR'DA KONGREYE DOĞRU SON GELİŞMELER

29/05/2019
29
MAY
2019

Spor Toto 1. ligde tam 12 sezonu geride bırakan Boluspor yepyeni umutlarla olağan kongresini 30 Mayıs Perşembe günü Boluspor halı saha tesislerinde yapacak. Kırmızı beyazlı ekibi 3 yıl boyunca yönetecek yeni yönetim yarın (perşembe) belli olacak. 

Kongre öncesi şimdiye kadar sadece iş adamı Cavit Demir adaylığını açıklarken, mevcut yönetimin bir aday çıkarıp çıkarmadığı ise henüz belli değil. Kamuoyun da çok şeyler söylense de, henüz bu konuda net bir açıklama yok. Kongrenin ilk ayağında çoğunluğun sağlanıp tamamlanmasını isteyen mevcut başkan adayı Cavit Demir ve ekibi son hazırlıklarını yaparken, karşılarına sürpriz bir liste çıkar mı henüz bilinmiyor. Son kongrede iki aday yarışmış o seçimi mevcut başkan Necip Çarıkcı ve ekibi Savaş Abak'a karşı kıl payı farkla kazanmayı başarmıştı. 

BAŞKA ADAY ÇIKMAZSA VE ÇOĞUNLUK SAĞLANIRSA

30 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi başka bir aday çıkacak mı, yoksa tek adayla mı kongreye gidilecek henüz netlik kazanmadı? Cavit Demir'e karşı başka bir liste çıkmaz Boluspor'un yeni başkanı Demir olacak.       

Saat 14.30'da Boluspor Halı saha tesislerinde yapılacak olan kongre heyecanı Merkez TV'den naklen yayınlanacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.