BOLUSPOR TARAFTARLARI SORUYOR

23/12/2020
23
ARA
2020

Boluspor'un sosyal medyadaki bir çok mecrasında yapılan paylaşımlarda kırmızı beyazlı ekibimize gönül verenler siyasilerden ve bürokratlardan yeni stadyum için verilen sözlerin tutulmasını istiyor.

Paylaşılan bu resimle yeni stadyumunda artık somut adımlarına atılmasını isteyen kırmızı beyazlı taraftarlar yazdıkları yüzlece yorumla siyasilerimizin söz verdikleri gibi stadyumun artık Bolu'ya kazandırılması gerektiğinin altını çizdiler. 

Beypiliç Boluspor taraftar grubu Yarenler, Bolu'ya yapılması planlanan ve uzun süredir sürüncemede olan stadyum projesi için sosyal medya üzerinden ”Verilen sözler nerede?” şeklinde yaptıkları paylaşımla yetkililere tepki gösterdi.  

"SÖZLERİNİZLE DEĞİL İCRAATLERİNİZLE ÖVÜNÜN"
  Yapılması planlanan ancak somut bir adım atılmamış olan stadyum projesi hakkında Yarenler taraftar grubu sosyal medya üzerinden paylaştıkları gönderide birçok siyasiyi ve yerel gazeteyi etiketleyerek, “Yıllardır söz verip yapmadığınız, kazma bile vurmadığınız yeni Bolu Atatürk Stadyum’unu istiyoruz. Sözlerinizle değil icraatlerinizle övünün ” ifadelerini kullandılar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.