BOLUSPOR TARAFTARINDAN ANLAMLI HAREKET

21/03/2020
21
MAR
2020

Boluspor taraftar grubu Yarenler Covid-19 Coronavirüs pandemi yüzünden canla başla çalışan Sağlık çalışanlarımız için bir pankart hazırladılar. Ancak hazırlanan pankartın hastane güvenliği nedeniyle hastane girişine asılamadığı belirtildi.

Yarenler taraftar grubu yaptığı açıklamada şunları söylediler; 

Bugün dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Covid-19 Coronavirüs pandemi yüzünden ailelerinden, kendi hayatlarından fedakârlık yapıp gecesini gündüzüne katan bütün değerli doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza destek amaçlı ve aynı zamanda Cuhmurbaşkanımız başta olmak üzere bütün bakanlarımızın, her kesim il mülki amirlerimizin söylediği #EvindeKal sözü ile halkımıza sosyal bir mesaj vermek için yapmış olduğumuz bu el emeği, göz nuru pankartımızı maalesef bazı basit sebebler ve prosedürler bahane edilerek hastane güvenliği tarafından hastane girişine asmamıza izin verilmemiştir. Birlik, beraberlik içinde olmamız gereken şu dönemde bu yapılan tamamen ayıptır.

Takdiri siz değerli Bolu halkına bırakıyoruz ve tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyor, değerli vatandaşlarımza sağlığımız için #EvindeKal diyoruz!!

Saygılarımızla

YARENLER.

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.