BOLUSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN ZİYARET VE...

03/03/2017
03
MAR
2017

Boluspor taraftar grupları, Eskişehirspor maçı öncesi Boluspor Kulübünü ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Taraftar gruplarını temsilen konuşan Yasin Yurdakul "Hesap sormaya değil, destek olmaya geldik. Kötü gidiyoruz, herkes üzülüyor. Niye kötü gidiyoruz siz daha iyi bilirsiniz. Bizim dışarıdan gözlemlerimiz var ama müdahale edemiyoruz, etmek istemiyoruz. Haddimiz değil. Kötü gidişatta ise gerekirse tepkimizi veririz. Ama inanıyoruz, güveniyoruz. Sezon başında da söyledik. Şampiyonluk olursa olur, olmazsa ilk altı. Hiç biri olmazsa yapacak bir şey yok. 3 yıllık bir hedefimiz var. Biz geçmişte neleri gördük. İlk yarıya baktığımızda takımda bir düşüş var. Önümüzde de önemli bir maç var. Bu maçın önemi bizim için ayrı. " ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Fuat Çapa "Teşekkür ediyoruz desteklemeye geldiğiniz için. Gerçek taraftarda bu zaten. Daha öncede söyledim. Siz bana göre seyirci değil, taraftarsınız. Mağlup olunca takımı tribüne çağırıp alkışlayan taraftar ben daha önce görmedim. Türkiye'de ilk defa Bolu'da yaşadım bunu. Bunun içinde size teşekkür etmek istiyorum. Süreç istediğimizden daha iyi başladı. Bu bir gerçek. Ama şuanda ne sizin istediğiniz, ne bizim istediğimiz, ne futbolcularımızın istediği ne de yönetimimizin istediği bir süreçteyiz. İlk yarıda belirli bir omurgamız vardı. Bu kadar çok sakatlık yaşayacağımızı tahmin etmedik açıkcası. Bu doğrultuda transferlerimiz oldu. Gelen arkadaşlarımız kötü mü? kesinlikle değil. Kişilik olarak kötü mü? O da değil. Ama şu bir gerçek. Gelen arkadaşlar hazır olarak gelmedi. Hazır olsalardı zaten alamazdık veya takımlarında kalırlardı. Burada hesabımızı bozan tek unsur takım içerisinde aynı anda oynayan 2-3 oyuncumuzun sakatlanması. Buna ilave olarak ofansif anlamda Emre'nin de ayrılmak istemesi bizi tekrar yeniden bir takım olma yoluna soktu. Maçta içerisinde sizde görüyorsunuz. Bazen çok iyi işler yapıyoruz. Ama bazen takım içerisinde kopukluklar oluyor. Bu da takımın birbiri ile oynamamış olması, geçtiğimiz 2 haftaya kadar az idman sayısıyla alakalıydı. Üst üste lig ve kupa maçları oynayarak Şubat ayını yarıladık. Bu yüzden o dönemde çalışma ortamımız olmadı. İyi olmadığımızı hepimiz biliyoruz. Bizim kariyerimizde bu işin içerisinde. Üzüntümüz çok büyük. Ama gidişatı tekrar düzlüğe çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 24 saatin 22-23 saatini kulüpte geçiriyoruz. Ama bazen yapmış olduğunuz planları önünüzü görerek yapmıyorsunuz. Bu süreci yaşıyoruz. Şuanda sizinde söylediğiniz gibi birlik, beraberlik zamanı. Eskişehirspor maçının sizin için ne kadar önem taşıdığını biliyorum. Benim içinde o kadar önemli. İlk devre haketmediğimiz bir beraberlik aldık. Galibiyeti hakediyorduk. Cumartesi günüde inşallah orada bıraktığımız 2 puanı alacağız. Daha 12 hafta var. Bu 12 haftada çok şey değişecek. Birlik, beraberlik, takımların saha içi ve dışındaki unsurlar ligi belirleyecektir." şeklinde konuştu.

Kaptan Soner Şahin "İyi bir zamanda olmadığımız gerçek. Bu zamandan kendi başımıza da çıkamayız. Sizlere ihtiyacımız var. Özellikle bu maçta. Bu maçında

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.