BOLUSPOR ŞAMPİYON OLDU

31/10/2019
31
EKİ
2019

Kartepe Suadiyespor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kartepe Jumbo Künefe Kupası U12 Futbol Turnuvası’nda şampiyon Boluspor oldu.


Son dönemde altyapıda ortaya koyduğu çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Kartepe ekibi Suadiyespor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilimizden ve il dışından toplam 10 takımın yer aldığı Jumbo Künefe Kupası U12 Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen organizasyon, sabah erken saatlerde başladı ve akşam oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Gruplarından çıkmayı başaran ve rakiplerini tek tek eleyerek adlarını finale yazdıran Yeşilovaspor ile Boluspor, turnuvada şampiyon olabilmek adına final oynayan ekipler oldular. Kıran kırana geçen final karşılaşmasında Taha Bayram’ın golü ile Yeşilovaspor’u 1-0 mağlup eden Boluspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kartepe Jumbo Künefe Kupası’nın sahibi oldu. Şenlik havasında geçen turnuvada boy gösteren ekiplerin antrenörleri ve oyuncuları, organizasyon için emek sarf edenlere teşekkür etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.