BOLUSPOR KENDİNE GELMEYE BAŞLADI (3-1)

25/10/2019
25
EKİ
2019

TFF 1. Ligin ilk 7 haftasında galibiyet yüzü göremeyen Boluspor geçtiğimiz hafta Giresunspor’u yenerek rahat bir nefes almıştı. Kırmızı beyazlılar arka arkaya oynadığı 2’inci iç saha maçında ligin bu haftaya kadar en az gol yiyen takımlarından Keçiörengücü’nü konuk etti. İlk yarısını 2-0 önde kapatan ekibimiz, ikinci yarıda sahada 10 kişi kalsa da maçı 3-1 kazanmayı başardı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Melih, Poepon, Bilal, Hakan Arslan, Nascimento, Hayrullah, Ümit, Mustafa Durak on biri ile çıktı. Teknik direktör Osman Özköylü Giresunspor maçında iki ilk on biri sahaya sürdü.  

Maça iyi başlayan ve daha üretken olan Boluspor, rakip kalede ilk dakikalardan itibaren etkili olmaya başladı. Ekibimiz 13’üncü Bilal Kısa’nın müthiş şutu ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçtaki hızını kesmeyen kırmızı beyazlılar da Mustafa Durak defanstan çaldığı topu Melih’e çıkarttı genç oyuncunun plasesi skoru 2’ye taşıdı.

İlk yarının kalan bölümlerinde konuk ekip topa daha çok olsada Boluspor rakibine farkı bire indirecek şansı vermeyince ekibimiz soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda Boluspor kontrollü oyunu tercih ederken bu devreye Bilal Kısa Umut Gündoğan değişikliği ile başladı. Bu oyuncunun 62. dakikada kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kaldı. Konuk ekibin 75. Dakikada gelen golü tribünlere acaba dedirtse de oyuna sonradan giren Mustafa Eskihellaç  maçın uzatma bölümlerinde skoru tayin etti. (3-1)

Boluspor bu sonuçla ligde ikinci galibiyetini alırken puanını 8’e çıkarttı. Boluspor önümüzdeki hafta deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.