BOLUSPOR İKİ OYUNCUYA İMZA ATTIRDI

11/08/2017
11
AĞU
2017

Boluspor daha önce takımla birlikte antrenmanlara çıkan Cherif Salif Sane ile 3 yıllık ve geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mustafa Durak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan başkan Necip Çarıkcı "Liglerin başlamasına 2 gün kala iki tane transfer ile tekrar karşınızdayız. En başta Senegal'den izlediğimiz, takip ettiğimiz Cherif Salif Sane ile sözleşme imzalayacağız. Diarra'nın da transferinde bize destek olan Bolulu hemşerimiz Bekir ağabeyimizin raporu dahilinde, gelecekte Boluspor'un para kazanabileceği, Türk Futboluna seyir zevki verecek Cherif Salif Sane ile 3 yıllık bir mukavele imzalayacağız. Daha sonra sezon başında alamadığımız Mustafa Durak, Fransa Strasbourg altyapılı. Daha önce Gaziantepspor, geçen sene ise Adana Demirspor'da oynadı. Sezon başında da takip ettiğimiz, hocamızında rapor verdiği Mustafa Durak ile 1+1 yıllık mukavele yapacağız. Keşke bu transfer sezon başında olsaydı. Hazırlık kampımızda yer alsaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Bazı transferler geç oluyor. Mustafa Durak ve Sane ikiside kanat oynayabilen oyuncular. Bu transferler kulübümüze hayırlı olsun."

Cherif Salif Sane "Çok mutluyum burada olduğum için. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Herkesin gönlünü kazanmak için yüzde yüzümü vereceğim. Takıma faydalı olmak istiyorum. İnşallah herşey iyi gider" şeklinde konuştu.

Mustafa Durak "Başkanımızın dediği gibi biraz geç bir transfer oldu. Daha önceden gelseydim iki taraf içinde iyi olurdu. Ama Başkanımıza, yöneticilere, hocamıza çok teşekkür ediyorum beni Boluspor'a layık gördükleri için. Güzel bir camiaya geldim, güzel bir kulübe geldim. İnşallah faydalı olurum. Kulübün hedefleri var. Bende o hedeflerin içinde olmak istiyorum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.