BOLUSPOR ALTAY MAÇI ÖNCESİ TÜM DETAYLAR

04/12/2020
04
ARA
2020

TFF 1. ligin 12. haftasında temsilcimiz Beypiliç Boluspor ligin güçlü ekiplerinden Altay'ı sahasında konuk ediyor.

11. haftayı Adanaspor'daki Koronavirüs vakaları nedeniyle Bay geçen temsilcimiz, daha önce oynadığı ve ligdeki ilk galibiyetini aldığı Ankaraspor maçı ve sonrasında oynadığı kupa maçının morali ile bu karşılaşmaya hazırlandı. Ankaraspor maçında bir çok oyuncusunun karantinada olması sonrası bu isimlerinde takıma katılması ile hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı beyazlılar bu maçı da kayıpsız geçerek ligde ki galibiyet serisini 2 maça çıkartmak istiyor. 

Atatürk Stadyumunda oynanacak olan mücadele cumartesi günü 16.00'da başlayacak. Seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. 

ALTAY'DA ONA DİKKAT EDİLECEK!

Konuk ekip Altay bu haftaya kadar oynadığı 10 mücadele de 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 17 puanla 7. sırada bulunan İzmir ekibinde dikkat edilecek en önemli isim Marco Paixao. 8 Golle takımının en skorer ismi olan Portekizli oyuncu bu haftaya kadar attığı goller ile takımına en çok puan kazandıran isim. Öte yandan Altay'da bu maç öncesi eksik bulunmuyor. 

BOLUSPOR NASIL BİR KADRO İLE ÇIKACAK?

Ev sahibi Boluspor'da ise zorlu maç öncesi en önemli soru teknik direktör Reha Erginer'in Ankaraspor maçını kazanan kadroyu bozacak mı? Karantinada bulunan 12 oyuncusundan yoksun bu zorlu maça farklı bir kadro ile çıkan kırmızı beyazlılar tüm eksikliklere rağmen iyi bir oyunla Ankaraspor'u son dakika golleri ile mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maç öncesi Boluspor ligde oynadığı maçlarda 1  galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.  17. sırada bulunan Boluspor'un sadece 7 puanı bulunuyor. 

Haber: Emrah Akkavak

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.