BOLUSPOR ALT YAPISINDA YETİŞTİ, PİŞMESİ İÇİN GÖNDERİLDİ

13/09/2020
13
EYL
2020

Boluspor alt yapısında yetişti. Pişmesi için gönderildi. Halen pişmedi!...

Oltan Karakullukçu

1991 Doğumlu Oltan Karakullukçu, bugün oynanan Ankaragücü - BB Erzurumspor maçında BB Erzurumspor'a galibiyeti getiren isim oldu.. Oltan, 55. dakikada oyuna girdi ve 75 ve 79. dakikalarda attığı 2 golle, kariyerinde ki ilk süper lig deneyimine 2 golle başladı.

Evet Yanlış duymadınız, Oltan Karakullukçu 29 yaşında ve Süper Lig'de ilk defa forma giydi ve Süper Lig'de çıktığı ilk maçta sadede 35 dakika süre aldı ve 2 gol attı.. " Sadece 1 kere olur" demeyin 2 kere daha olmuştu;

Geçtiğimiz sezon Türkiye kupası Son 16 turunda Beşiktaş'a karşı 2 maçta 3 gol atmıştı ve BB Erzurumspor'u çeyrek finale taşıyan isim olmuştu.

Oltan 29 yaşına kadar neredeydi, Oltan aynı yerdeydi ve gollerini atıyordu. 2. Lig ve 3.Lig farketmeksizin " Ben buradayım" diyordu. Goller atıyor şampiyonluklar yaşıyordu..

Nihayet, tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiği süper lig'e ilk maçında emeğinin karşılığını geç de olsa aldı.

Bu memleketin alt liglerinde ne cevherler ne yetenekler var, yeter ki görmesini bilin, yeter ki şans verin bu ülkenin çocuklarına.

YAZI SOSYAL MEDYADAN ALINTIDIR...

1 yorum yapılmış

  • YEFE 14 Eylül 2020 • 11:02

    BURAK ÖĞÜR de var yıllardır istikarlı bir şekilde kalesini koruyor. Onuda pişmesi için göndermiştik. Bu yılki Yasin Dülger olayıda ayrı bir vakaa. Allahtan Burak Asan ı geri aldılar ve Mutlu ile beraber kadrodalar. İnşallah daha fazla oyuncu çıkarırız hem maliyetleri düşürür hemde satışlarından para kazanır Ülkemize oyuncu kazandırırız. Ayrıca başka takımdan genç oyuncu kiralamakta neyin nesi başkası için mi pişireceğiz kendi oyuncularımız varken.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.