BOLUNUN SULTANLARINDAN 4 DÖRTLÜK GALİBİYET

01/11/2020
01
KAS
2020

2020-2021 sezonu Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligine 3 galibiyetle başlayarak ligde liderlik koltuğuna oturan Kadın Voleybol Takımımız 4'üncü maçında sahasında konuk ettiği Çukurova Belediyesini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Bolunun Sultanları maça iyi başlayamadı. Ekibimiz ilk iki seti 25-21 ve 25-19 kaybederek maçta 2-0 geriye düştü. Üçüncü sete daha arzulu ve istekli başlayan Kadın Voleybol takımımız bu seti zorda olsa 25-22 kazanarak maçı 4'üncü sete taşımayı başardı. Bu sette etkili oyununu sürdüren Bolunun Sultanları 25-22'lik sonuçla mücadele Tie Break setine kaldı. 2-0 geriden gelerek maçı 2-2'ye taşımayı başaran Bolu Belediyesporumuz Kadın Voleybol takımımız Tie Break setinde de rakibine üstünlük sağlamayı başardı ve 15-9'luk sonuçla maçıda 3-2 kazanmayı başardı. 

Karşılaşmayı başkan Sinan Barut ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve başkan yardımcısı Rasim Özdemir'de kendilerine ayrılan bölümden izlediler. 

Ligde oynadığı 4 maçıda kazanarak liderliğini sürdüren Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız Ted Ankara Kolejlilere konuk olacak.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.