BOLUNUN SULTANLARINDA HEDEF BÜYÜDÜ

09/08/2022
09
AĞU
2022

Misli.com Sultanlar Ligi ile Bolu'ya ayrı bir heyecan getiren Bolu Beleidyespor'da başkan Sinan Barut yeni sezon öncesi çalışmalarını değerlendirdi.

Spor14 sosyal medya hesaplarından yayınlanan canlı yayında açıklamalar yapan başkan Barut bu sezon Sultanlar Liginde orta sıraların üstünde yer alarak başkan kupası Avrupa Kupası oynamak için ligde mücadele edeceklerini belirtti. 

"YENİ SEZONDA DAHA İYİ MÜCADELE DAHA BÜYÜK COŞKU"

Bolu ismini voleybolda duyurmauya devam edeceklerini yaşanan coşkuyu daha yukarı taşımak istediklerini belirten Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut "İlk kez yer aldığımız bu ligde geçen sezon takımımız taraftarımıza bir mücadele izletti. Seyircimiz yenildiğimiz maçlarda bile bize ve takımımıza teşekkür ettiler. Bu heyecanı bu mücadeleyi daha üst seviyeye çıkartarak yeni sezonda çok daha mücadele eden çok daha seyir zevki yüksek maçlar ortaya koyan bir takım oluşturduk" dedi.

 

"LİGİN EN AZ MALİYETLİ İKİ TAKIMINDAN BİRİYİZ"

Takıma kaliteli oyuncular aldıklarını da belirten başkan Barut "İyi bir transfer dönemi geçirdik. Ligin en az maliyetli iki takımından biriyiz. Buna rağmen bütçemize uygun kaliteli oyuncuları kadromuza kattık.  Tabiki bu mali tabloda bizlere desteklerini esirgemeyen Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan'a teşekkür ediyorum." dedi.        

"MAÇLARI FESTİVAL HAVASINA ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"

Bu sezon maçları festival havasına çevirmek istediklerini de belirten Bolu Beleidyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut "Geçen yıl 3 bin kişiye maçlar oynadık. Bolulu sporseverler voleybolu çok sevdi. Şimdiden maçları yeni sezonu bilet fiyatlarını soruyorlar. Biz bu heyecanı kaybetmeden sezon boyunca iç saha maçlarımızı bir festival havasına çevirip Bolu halkına vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlatmayı hedefliyoruz" dedi. 

Bolunun Sultanlarının Bolu'ya tanıtım reklam konusunda büyük katkı sağladığını altını çizen başkan Sinan Barut "Milyon takipçisi olan takımlar voleybolcular Bolu'ya geliyor. Bolu'dan paylaşım yapıyorlar. Maçlardan paylaşımlar oluyor. Bunlar hem ilimizin hem de bölgemizin tanıtımı açısından oldukça önemli" dedi. 

Başkan Barut'un açıklamalarını tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.