BOLU'DA MAÇIN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI

29/12/2019
29
ARA
2019

Boluspor kendi evinde Eskişehirspor'la 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda Boluspor ve Eskişehirspor'lu yöneticiler birbirine girdi.

Polis olaylarla müdahale etti. Tribünlerde Bolusporlu ve konuk ekibin taraftarları arasında uzun süreli gerginlik yaşandı. 

Haber: Adnan KARABULUT / ÖZGÜR BOLU

Boluspor’un kendi evinde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Eskişehirspor maçının ardından ortalık karıştı. Tribünlerde yaşanan olaylar saha dışına da taştı. 

Boluspor’un Eskişehirspor maçının son düdüğüyle beraber Boluspor tribünleri Necip Çarıkcı’yı istifaya davet etti. Necip Çarıkcı ise maç sonu hakeme sitem etti. Protokol tribününde Eskişehirspor Başkanı ve Bolusporlu yöneticiler birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olaylarda basın mensuplarına da saldırılar gerçekleşti. Çevik kuvvetin araya girmesiyle birlikte Bolusporlu yöneticiler dışarıya çıkarıldı. Ortalığın sakinleşmesinin ardından Eskişehirspor Başkanı ve Eskişehirsporlu yöneticiler stattan ayrıldı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ise polise “Bu nasıl başkan? Bizim evimizde bize saldırıyor.” İfadelerini kullandı.

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.