BOLU BELEDİYESPOR'UN GENÇ KALECİSİ KONUŞTU

03/12/2020
03
ARA
2020

THF Kadınlar 1. liginde son 5 maçtır yenilmezliğini sürdüren Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımında genç kaleci Seda İrem Güleç kulüp resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Sezona Pandemi dolayısıyla geç başladıklarını aktaran genç kaleci Seda İrem Güleç o dönem spor salonlarının açık olmamasından dolayı sadece koşular yapabildiklerini, sonrasında salonların açılması ile birlikte takımla birlikte çalışmaya başlayabildiklerini belirtti. 

Devam eden ligle ilgili olarak ise "Son 5 maçta mağlup olmadık gayet güzel bi başarı elde ettik. En son oynadığımız Bursa maçında karşılaşmaya güzel başladık ve müsabaka içinde yaptığımız bireysel hatalar yüzünden bir ara rakibimizi maça ortak etsek te son dakikalarda sonucu lehimize çevirmesini bildik. Bu sezon ilk hedefimiz ligde orta sıralarda olmak olsa da bu inançla maçlarımızı mağlup bitirmeden geçirirsek süper lige çıkma hedefimiz de olacağını düşünüyorum. Bu başarılarımızda kulübümüzden ve Bolu halkından çok büyük destekler aldık. Almaya devam ettiğimiz sürece başaramayacağımız bir şey yoktur. Takım olarak buna inanıyoruz. Bolu'ya güzel sevinçler yaşatmak istiyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.