BOLU BELEDİYESPOR’DAN 23 NİSAN’A ÖZEL TURNUVA

21/04/2019
21
NİS
2019

Bünyesinde geçekleştirdiği tenis faaliyeti ile Bolu’da bir çok çocuk, genç ve yetişkine bu sporu sevdiren Bolu Belediyespor 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı öncesi bu özel gün için bir tenis turnuvası düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle çocuklar arasında düzenlenen turnuvaya katılım ise oldukça fazlaydı. Abant Meslek ve Teknik Eğitim Spor Salonunda yapılan turnuvada çocuklar kış boyunca gerçekleştirdiği antrenmanları yaptıkları müsabakalarla taçlandırmaya başladılar. Maçlarda yenmenin yenilmenin tadını da yaşayan minikler, karşılaşmalar sonrası arkadaşlarını tebrik ederek takım olmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerini sergilediler. Ailelerinde tribünlerde yer alması ile 23 Nisan’ı şimdiden doya doya yaşayan miniklerin bu turnuvası 23 Nisan 2019 günü yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Turnuva hakkında ve Bolu’da ki tenis faaliyetleri hakkında konuşan antrenörler Saip Sezer ve Fatih Şeker bu yıl 100’ün üzerinde sporcu ile çalıştıklarını yeni sezonda bu sayının 300’e 400’e artması için çalışacaklarını belirttiler. Tenis’in bir tutku olduğunu belirten başarılı antrenörler bu turnuvanın 23 Nisan’a özel olması istediklerini tüm çocukları bir araya getirerek hem birbirlerinin maçlarını izlemelerini sağlamaya çalıştıklarını hem de ülke genelinde yapılacak turnuvalar öncesi maç performanslarını arttırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Tenisin 12 ay boyunca yapılabildiğini yazın açık kortlarda, kışın okulların spor salonlarında çalıştıklarını belirten Antrenörler Sezer ve Şeker Bolu’dan gelecek yıllarda çok başarılı tenisçilerin çıkacağını, bu sporun Bolu halkına çok yakıştığını ifade ettiler.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.