BODRUM'DA NE BİZ, NE DE ONLAR (1-1)

17/03/2024
17
MAR
2024

Boluspor Bodrumspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda atılan karşılıklı goller skoru belirledi. İki takımında vasatı geçemediği maçta ekipler puanları paylaştılar. İki golde iki takımın savunmasının hatasından geldi.

Trendyol 1. lig 27. hafta maçında Boluspor Bodrumspor karşısına Çağlar, Posmac, Oğuz, Gigic, Naby, Onur, Tunahan, Jefferson, Daniel, İshak, Ercan onbiri ile çıktı. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle tribünlerde sadece 100 civarında Boluspor taraftarı takımlarını desteklediler. 

Karşılaşmaya iki takımda dengeli ve kontrollü başlarken Boluspor 19. dakikada Bodrumspor savunmasının hatasında Daniel Avramovski ile cezayı kesti ve 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Boluspor savunmasının hatasını Bodrumspor'da Gökdeniz golü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda ev sahibi ekibin baskısı biraz daha artarken ekibimiz daha kontrollü ve oyunu yarı sahasında kabul ederek zaman zaman kontra ataklarla pozisyon arasada, iki ekipte bu yarıda eşitliği bozamadı ve mücadele ilk devrede atılan goller ile 1-1 sona erdi. Play-Of yarışındaki iki ekibin mücadelesinde paylaşılan puanlar sonrası Boluspor 43, Bodrumspor 44 puana yükseldi. İki takımında sıralaması değişmedi. 

Liglere verilecek milli maçlar sonrası Boluspor evinde 02 Nisan'da evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bodrumspor ise Manisa deplasmanında olacak.  

Maçtan dakikalar
19. dakikada savunmanın hatasında araya giren Avramovski, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. 0-1
22. dakikada Kenan’ın ceza sahası içinden vuruşunda top direkten döndü. Pozisyonun devamında topu takip eden Gökdeniz, yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 1-1
24. dakikada Musah Mohammed’in ceza sahası içinden sert vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıktı.
55. dakikada Samet’in ceza sahası içinden kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Hakemler: Alpaslan Şen, Erkan Akbulut, Kürşathan Akın
Bodrum FK: Sousa, Üzeyir Ergün, Celustka, Ali Aytemur, Cenk Şen, Ahmet Aslan, Brazao (Burak Çoban dk. 60), Mohammed, Samet Yalçın, Kenan Özer (Ege Bilsel dk. 90), Gökdeniz Bayrakdar (Haqi dk. 84)
Yedekler: Kerem Yusuf Ersunar, Bahri Tosun, Erkan Değişmez, Imeri, Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Furkan Apaydın
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Boluspor: Çağlar Akbaba, İshak Karaoğlu, Oulare, Posmac, Onur Ulaş, Ercan Coşkun, Jefferson (İsgardarli dk. 70), Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 90+4), Avramovski, Tunahan Çiçek (Diarrassouba dk. 70), Gigic (Berk Yıldız dk. 81)
Yedekler: İsmail Çipe, Camara, Batuhan İşçiler, Kerem Paykoç, Tolunay Artuç, Hüsamettin Yener
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Goller: Avramovski (dk. 19) (Boluspor), Gökdeniz Bayrakdar (dk. 22) (Bodrum FK)
Sarı kartlar: Jefferson, Posmac (Boluspor), Ahmet Aslan (Bodrum FK)

9 yorum yapılmış

  • 14istanbul 17 Mart 2024 • 15:34

    bodruma tatilemi gittiniz 3 pas yapamadık

  • geredeli 17 Mart 2024 • 15:55

    yalcin hocayi tebrik edrim niyemi ilk sut golun oldugu karambolu saymassak 43 dakika ilk organize atak 71 dakika ilk hucuma cikis 65 dakika ve sonuc bolu spor 1 puan bu oyunla 1 puan aldigimiz icin tebrikler ha bu arada sol acik sag acik for vet oynatmaya gerek yok 4 6 oynayalim nasil olsa bi gol atariz ))

  • Mert 17 Mart 2024 • 17:36

    Hç de rüya görmeye gerek yok.şu net ki bu takım bu sene ne play ofa çıkar ne de düşer.play ofa çıksa bilr elenir.çünkü belli bir oyun taktiği yok.keçiören bile göztepe deplasmanından 1 puan alırken play of hayali kuran boluspor 2 gol yedi.maç seyir zevki açısından bizim maçlardan çok keyifliydi.bizim maçlar keyif vermiyor.skor da tatmin edici değil.rüyalar seneye belki olur.

  • Kockoroglu 17 Mart 2024 • 17:37

    Oluare senin canin sagolsun senin kredin var zaten isterse bu hatan ile maglup olmus olsaydik genede sikinti yok...Ama takim olarak genel sikintimiz su herkezin hemfikir oldugu kendi kalemiz onundeki yan pas geri pas yanpas geripas Tum toplari caglarda toplama Bak yalcin hocam ne olur sundan vazgecelim artik Caglar oyun kuramiyo pas tercihleri cok yanlis topu attigi oyuncular bazen topu kontrol etmekte zorlaniyo oyun onunde bos alan olan oyuncuyla kurulur yaw bunu 3 yasinda cocuk bilir bunu ni

  • Galip 17 Mart 2024 • 22:49

    Tüm ikili mücadeleleri kaybeden bir boluspor. Şansa bir puan. Şükür.

  • geredeli 18 Mart 2024 • 00:24

    yalcin hocaya tavsiyemdir: birdahaki maca 6 numara kaleci caglari oynasin kaleyede cipeyi koysun yav bi takim bukadarmi sikici bu kadarmi uyuz edici oynar anlamiyorum bizim zor yendigimiz giresunu urfa 6 atti evde maci seyrederken iki tv acik birinde film birinde bolu macini seyrediyorum o kadar ruhum daraliyor

  • Levent 18 Mart 2024 • 08:49

    Bu oyunla Playoffu haketmiyoruz. Yalçın Hoca kaç haftadır aynı sinir bozucu oyunu görmüyormu. -Çağlar oyun kuramıyor , top attığı adamlar marke altında olduğu için tekrar geri vermek zorunda kalıyor. - Orta sahada oyun kurucu adamımız yok defans ve kaleciyle uzun paslarla oyun kurmaya çalışıyoruz. - Gol Pozisyonu üretemiyoruz. Hücumda çok zayıfız. Sanki forvetsiz oynuyoruz. - Çok pas hatası yapıyoruz.. Daha sayayımmı Yalçın hoca !!

  • DenizlidenRAMAZANASLAN 18 Mart 2024 • 10:10

    Aha Gine benim dediğime geldik gol atamıyoruz gol play of oynayacak takıma baksen eksi iki averajdayiz nasıl olacak böyle elin oğlu leblebi gibi atıyor şu gol sorunu kökten çözmeyince olmaz bizim is

  • Bolu 18 Mart 2024 • 16:02

    Bodrum maçı gol atıp gol yemeden biterse bizim için iyi olacak yalçın hoca bunu uygulamasını yapıp kazandı play-off çıksak ilk maç elenir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.