BİRİ BİZİ DURDURSUN. YOKSA DÜŞERİZ!...

05/10/2019
05
EKİ
2019

TFF 1. ligde Boluspor yaptığı bir çok transfere rağmen kötü gidişata durduramıyor. Ekibimiz 7 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Boluspor 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Boluspor sahaya Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Melih, Poepon, Bilal, Mustafa Eskihellaç, Seth, Hakan Arslan, Burak, Mustafa Durak on biri ile çıktı. Teknik Direktör Osman Özköylü Dodo ve Hayrulla’ı kulübeye çekerken, kadro dışı kaldığı söylenen Ümit Kurt 19 kişilk kadroda yer almadı.

Maça Balıkesirspor iyi başlarken konuk ekip temsilcimiz Boluspor 10’uncu dakikadan sonra daha atak olan taraf oldu. Ekibimiz önemli sayılabilecek 2-3 pozisyonda son pasları veremeyince konuk ekip 26. Dakikada şık bir golle öne geçti. Boluspor kalesinde gördüğü golün ardından yeniden oyunun kontrolünü eline aldı ve aradığı beraberlik golünü 43’üncü dakikada Hakan Arslan ile buldu ve soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardı.

İkinci yarıya Boluspor iyi başlarken ekibimiz 55. dakikada Mustafa Durak’ın golü ile öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra ev sahibi ekip beraberliği sağlarken bu golden 5 dakika sonra Boluspor filelerine 3’üncü golü kaydetti ve Boluspor 3-2 geriye düştü. Kalan bölümlerde oyundan düşen Boluspor rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanınca mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Boluspor ligde oynadığı 7 maçta sadece 2 puanda kalırken ligde galibiyeti olmayan tek takım olarak tarihe geçti.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.