Bir golü eksikti, onu da haftaya sakladı

28/01/2012
28
OCA
2012

Boluspor’a, devre arasında Antalyaspor’dan transfer edilen Kenan Özer, Sakaryaspor karşılaşmasında oynadığı futbol ve yaptığı asistlerle kalitesini gösterdi.

 

Boluspor’un, hafta içerisinde yaptığı transferle Antalyaspor’dan kadrosuna kattığı Kenan Özer, kırmızı beyazlı formayla ilk çıktığı karşılaşmada oynadığı futbol ile ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösterdi.
 
Ferhat’a asist yaptı
 
Karşılaşmaya ilk on birde başlayan başarılı futbolcu, 27. dakikada Ferhat’ın attığı golde asisti yapan isim oldu. Kenan’ın, sağ kanattan çizgiye kadar inerek yaptığı ortayı Ferhat düzgün bir vuruşla filelere gönderdi.
 
Gole çok yaklaştı
 
Karşılaşmanın 43. dakikasında Veysel’le 4-1 öne geçtiğimiz golün de hazırlayıcısı olan Kenan, golle burun buruna geldi. Sağdan ceza sahasına giren Kenan’ın, rakibini geçerek çektiği şutu kaleci güçlükle çıkartırken, takipçiliğini konuşturan Koca Reis skor’u 1-4’e getiren golü kaydetti.
 
Yerini Omar’a bıraktı
 
65. dakikada da Caner’in attığı golde takipçiliğini ön plana çıkartarak, kalecinin önünden aldığı topu, bu golün asistini yapan Veysel’e kazandıran Kenan, karşılaşmanın 68. dakikasında yerini kırmızı beyazlıların bir diğer transferi Omar’a bıraktı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.