BGC'DEN 10 OCAK MESAJI

10/01/2021
10
OCA
2021

Gazeteler, televizyonlar, internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği günümüzde halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı...

Gazeteler, televizyonlar, internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği günümüzde halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerimizin ifa ettikleri görevin önemi daha da artmaktadır.

Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yaparak haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır. Türkiye'nin şeffaf, demokratik bir ülke olarak dinamizmini sürdürmesi için mesai harcayan basın mensuplarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması basını daha da güçlü kılacaktır. Zor şartlar ve imkanlar içerisinde milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden basın mensupları, ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.

Türkiye’nin basın özgürlüğünde 180 ülke arasında 157’nci, cezaevinde en çok gazeteci olan ülkeler arasında Çin’in ardından 2’nci sırada olması dikkat çekerken ifade ve basın özgürlüğünün evrensel standartlara kavuşmasını bekliyoruz.

Tabiatın Kalbi Bolu olarak bilinen doğal güzellikleriyle çevrili kentimizin ülke ve dünya genelinde tanıtımına katkı sunarak yapılan işlerin başarıya ulaşmasında ve markalaşmasında sizlerin emek ve alın teriniz var.

Kamu adına hareket ederek, doğru ve objektif haberlerle kamuoyunu bilgilendiren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar meslek hayatınızda başarılar diliyoruz.

BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.