BAŞKAN NECİP ÇARIKÇI YENİ SEZON HEDEFLERİNİ ANLATTI

11/08/2017
11
AĞU
2017

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarkçı, yeni sezondaki hedeflerini, kamp dönemini ve kulüp olarak yapacakları çalışmaları açıkladı. Çarıkçı, Kulübün aylık gelirini 350 bin TL’ye çıkartmak istediklerini söyledi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacakları Akın Çorap Giresunspor maçı öncesi basın mensuplarına, yeni sezondaki hedeflerini, kamp dönemini ve kulüp olarak yapacakları çalışmaları açıkladı. İlk olarak takımın geçirmiş olduğu kamp dönemi değerlendiren Çarıkçı; “ Bu sene kamp kadrosuna 14-15 oyuncuyla katıldık. Daha sonra yapmış olduğu 9 oyuncu transferi ile Pazar günü Akın Çorap Giresunspor’la maça çıkacağız. Geçe seneye göre bu seneki hazırlık kampımız çok daha iyi geçti. Hocamız hazır bir takımla çalışma imkanı buldu. Geçen sene hocamız bu ligin hoca değildi. Ancak bu sene hocamızın ikinci yılı olması itibari ile bu ligi tanıması, bilmesi ve yeni transferlerin kampa yetişmesi bizim için bir avantaj oldu. Sadece sakat olan Furkan ve cezalı olan Andre Santos bu kamp sürecinden faydalanamadı. Ama genel anlamda yeni sezona sakatsız bir şekilde hazırlandık. Hazırlık maçları bizim için bir ölçü olmaz. Ancak teknik heyetten aldığım bilgi dahilin de takımımız yeni sezonu güçlü bir şekilde hazır. Ayrıca Fuat Hoca bilginiz gibi zor bir adam. Hocamız tabi her şey için zaman isteyen biri. Ama hocamızın bu sene yüzü gülüyor. Hocamız bu sene takımından mutlu ve umutlu. İnşallah bu sene Boluspor, geçen seneye göre daha iyi olacak. Yönetim kurulumuzda bunun bilincinde. Bizlerde busene yönetim kurulumuzla daha sıkı çalışacağız” dedi.

“BİR HAFTA İÇERİSİNDE BİR TRANSFER DAHA GERÇEKLETİRECEĞİZ”

Açıklamalarının devamında transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Çarıkçı; “ Transferin bitmesine şu an bir ay var. Hocamızla beraber aldığımız karar doğrultusunda son olarak iki transfer yapacaktık. Bunlardan bir tanesini Mustafa Durak’ı alarak gerçekleştirdik. Diğer bir transferi de bir hafta içersinde Boluspor’un eksik olan bölgesinin banko futbolcusu olacak birini alarak tamamlayacağız” şeklinde açıkladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.