BAŞKAN ÇARIKCI NE VARSA AÇIKLADI

02/10/2017
02
EKİ
2017

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı Pazartesi akşamları Merkez TV’de yayınlanan Orta ve Gol programına konuk oldu.

Şeyma Nur Sezer’in hazırlayıp sunduğu programda Soner Çavuşoğlu ve İlhan Özdemir’de her hafta olduğu gibi yorumları ile yer aldılar.

Boluspor’un artık çıkışa geçeceğine inandığını belirten başkan Çarıkcı hedeflerinin ilk iki olduğunu 8. Haftadan itibaren iyi bir seri yakalayarak üst sıralara tırmanmak istediklerini belirtti.

Çarıkcı “Boluspor’un aylık sabit geliri 80 bin TL. Bu rakamın 250 bin 300 bin TL olması için çalışıyoruz proje üretiyoruz. Gelir kaynakları arıyoruz. Ligimize baktığımızda bir çok kulübün arkasında ya bir bakan, ya bir belediye ya da önemli firmalar var. Ama maalesef Boluspor’un böyle bir şansı yok. Bize en büyük destek “Allah Razı Olsun” Bolulu esnaflarımız, belediye başkanımız ve maçımıza gelen 2 bin taraftarımız” dedi.

OTOBÜS 45 GÜN SONRA GELİYOR

Adana’da otobüsün hazır olduğunu ancak 45 gün sonra Bolu’ya geleceğini belirten Çarıkcı “Otobüsümüz yapıldı. Sağ olsun belediye başkanımız bu konuyu üstlendi. Şimdi Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın da kullandığı otobüsün iç dizaynı, konforu, dijital sistemleri aynı olacak bir yapı için yapım süreci başladı. 36 kişilik, içinde toplantı odası, sağlık odası gibi içinde ihtiyaç duyabilecek her şeyi barındıracak otobüsümüzü 1 buçuk ay sonra kulübümüze kazandıracağız” dedi.

GÖLCÜK İÇİN BAŞKANLA GÖRÜŞÜYORUZ

Gelir kaynağı için arayışların sürdüğünü belirten başkan Çarıkcı “Abant’ın bir dönem Bolu Belediyesine devri için alışma yapılmıştı. Bu işler tabiî ki ilimizin siyasilerinin ve bürokratlarının desteği ile olur. Gölcük bir dönem Boluspor’daydı. Tekrar bir nedenden dolayı Bolu Belediyesine geçti. Yeniden Boluspor’a kazandırılması için başkanla görüşüyoruz” dedi.

ARTIK ANTRENMANLARIN HEPSİNİ TAKİP EDECEĞİM

“Geçtiğimiz sezon yatırımların olduğu için antrenmanları çok fazla takip edemedim. Ancak artık bu haftadan itibaren tüm antrenmanları izlemeye çalışacağım. Boluspor’a daha fazla mesai harcamamız gerekiyor. Zorlu bir ligdeyiz”

TEKNİK HEYETLE TOPLANTI

Mitchel Te Vrede konusundan rahatsız olduğunu belirten başkan Çarıkcı “Salı günü teknik heyetle bir toplantı daha yapacağız. Te Vrede’nin formsuzluğu da ortada. Hoca ile bu konuları konuşuyoruz yine konuşacağız. Vrede geçtiğimiz yıl sağlık sorunu yaşadı. Elimizden gelen desteği verdik. Sezon başında gideceğim dedi geri döndü kabul ettik. Ama halen istediğimiz gibi değil. Geçmişine baktığımızda Vrede Poepon’dan daha kariyerli bir oyuncu. Ama Poepon daha verimli bir oyuncu. Sebe

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.