Başkan Çarıkçı "Akhisar'ı da yenmek istiyoruz"

29/01/2012
29
OCA
2012

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 7-2’lik galibiyet sonrası yaptığı konuşmada, Sakaryaspor karşısında galibiyet beklediklerini, ama böyle farklı bir skor beklemediklerini söyledi.

 

Sakaryaspor karşılaşmasında alınan galibiyet sonrası, karşılaşmayı değerlendiren Çarıkçı, Sakaryaspor deplasmanının zor bir deplasman olduğunu belirterek, “Rakibimiz çok koşan bir takım. İyi mücadele eden bir takım ve düşmemeye oynuyor. Ama biz de sakat futbolcumuz yok. Bir cezalı futbolcumuz Emre Toraman vardı. Aslında galibiyet bekliyorduk. Tabi böyle farklı skor beklemiyorduk. Çünkü 3 puan için takımımız inanmıştı.” dedi.

 

İyi yolda olduklarını belirten Çarıkçı konuşmalarına şöyle devam etti;

“İyi yoldayız. Bu anlamda skor da iyi oldu. Heyecan kattı. Önümüzde zor bir Akhisar deplasmanı var. Bu deplasmana hazırlanacağız. Bu maçı da almak istiyoruz. Taraftarımız, valimiz, vekilimiz, belediye başkanımızla beraber şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz. Takımımızda şu an isteyip de alamadığımız futbolcu yok. Genç ve iyi bir kadromuz var. Oynanan futbol hoşumuza gitti. İnşallah bunun devamı gelir. Güzel bir skordu.”

 

Forvetteki sıkıntımız bitti

 

Her futbolcumuzu kutlamak lazım. İşte Ferhat kuvvetlenince çok daha faydalı olmaya başladı. Veysel kuvvetlenince faydalı olmaya başladı. Aynı şekilde Kenan. Baktığımız zaman forvette bir sıkıntımız vardı, o bitti şu anda.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.