BAŞKAN BARUT'TAN İKİ EKİBİNEDE TEŞEKKÜR

18/11/2020
18
KAS
2020

Hem voleybolda hem de hentbolda haftayı galibiyetlerle tamamlayan Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut "Başarılı bir haftayı geride bıraktık" dedi.

2020-2021 sezonu Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligine galibiyet serisine devam ederek ligde oynadığı 6 maçını da kazanan Bolu Belediyespor bayan voleybol takımı ile birlikte Hentbol Kadınlar 1. Ligi takımı da bu haftayı kazanarak geçirdiler. 

İki takımın da başarılı bir hafta geçirdiğini belirten başkan Sinan Barut "Hem voleybol da hem de hentbol da takımlarımız haftayı galibiyetle tamamladılar. Voleybol takımımız ligde oynadığı 6 maçını da kazanmasını bildi. Sezon öncesi geçirdiğimiz iyi hazırlık döneminin ve isabetli transferlerin neticesini görüyoruz. Bolunun Sultanları ligin başından bu yana yüzümüzü güldürüyorlar. Başarıları ile kulübümüze ve sporcularımıza destekler de sürüyor. Bu birlikteliğin bizleri sezon sonunda mutlu sona ulaştıracağına eminiz. Ciddiyeti elden bırakmadan el birliği ile Bolumuzun her hafta yüzünü güldürmeye, aldığımız galibiyetlerle bu başarımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Haftayı galibiyetlerle kapatan iki takımımızın teknik heyetlerini ve sporcularını kutluyorum" dedi. 

Barut ayrıca Bolu Belediyespora desteklerinden dolayı bir çok iş insanına, Bolulu esnaflara Bolu Belediyesine ve başkan Tanju Özcan'a teşekkür etti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.