BAŞKAN ABAT'IN İSMİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA GEÇİYOR

13/02/2021
13
ŞUB
2021

Ak Parti’de Nurettin Doğanay’ın İl Başkanlığı görevinden ayrılarak Genel Merkezde görevlendirilmesinin ardından İl Başkanının kim olacağı sorusu cevap ararken, yeni İl Başkanı adayları görücüye çıktı.

15 adayın çıktığı temayül yoklamasına Bolsupor Başkanı Abdullah Abat'ında çağrılması dikkat çekti. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Abat Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın'ın tam desteğini aldı.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Yahya Çelik, Cuma günü yapılan temayül yoklaması sonrası İl Başkanı adaylarıyla yüz yüze görüştü.

Kongrede muhtemel adayla içinde kulislerde son ana kadar ismi geçmeyen Boluspor Başkanı Abdullah Abat'ta Koordinatör Milletvekilleri tarafından temayülde adının çıkması sonrası AK Parti binasına görüşmeye çağrıldı. Özgeçmişini vererek Koordinatör Milletvekilleri ile görüşen Abdullah Abat isminin milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın tarafından bizzat verildiği kulislerde konuşuluyor. Abat'ın il başkanı olması durumunda Boluspor'da ise nasıl bir gelişmenin yaşanacağı merak konusu.

Kaynak: https://www.bolugazetesi.com.tr

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.