BAŞKAN ABAT BEYPİLİÇ İLE İLGİLİ MESAJINI BU FOTOĞRAFLA VERDİ

27/08/2020
27
AĞU
2020

Boluspor'un isim sponsorluğu için görüştüğü Beypiliç Yönetim kurulu üyesi ve şirketin ortaklarından Hamdi Tanrıkulu ile başkan Abdullah Abat bir araya geldi.

Yapılan görüşmenin ardından başkan Abat sosyal medya hesabından Tanrıkulu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak işin resmiyete döküldüğünü anlattı. Abdullah Abat yaptığı açıklamada "Birlikten güç doğacak. Hamdi bey ve Sait bey nezdinde tüm Beypiliç yönetim kuruluna Boluspor kulübü adına teşekkürlerimi sunarım" ifadelerine yer verdi. Boluspor’un ismi sponsorluk anlaşmasının ardından ‘Beypiliç Boluspor’ oldu.

Hem kulüp hem de Beypiliç yönetimi tarafından resmi açıklamaların yakın zamanda yapılarak sözleşmenin detaylarının açıklanacağı öğrenildi. 

İŞTE O FOTOĞRAF; 

2 yorum yapılmış

  • Gkhantekkol 28 Ağustos 2020 • 13:48

    Bu hiç te iyi olmadı çünkü yarın beyli iflas ederse bolusporda iflas etmiş olur böyle büyük bir hatayı nasıl yapar boluspor anlamış değilim bu sevdadan bir an önce vazgeçirdin boluspor kimsenin mali değildir kendi mali gibi kullanamaz boluspor BOLUNUN takımıdır sayın yöneticiler bu sevdadan va,geçin bir an önce uyanıp kendinize gelim ysptigin8z çok hatalı bir davranış yarın beyli iflas ederse size soruyorum ortada boluspor olacakmı kim yada kimler bunun hesabını

  • alp 29 Ağustos 2020 • 03:24

    isim sponsoru sadece. takım satılmış gibi algılamayın.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.