Bahri hocadan içimizi ferahlatan çok özel açıklamalar

16/03/2012
16
MAR
2012

 

 

Oldukça zorlu bir dönemde görevi Özcan Kızıltan'dan devralan Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Takımın kötü bir gidişatı olduğu için kendisinin göreve getirildiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Her şey yolunda gitmezken, birden işleri tersine çevirmek kolay değil. Bir de üstüne fikstürünüz bu kadar zorsa. Liderle oynadık, ikinciyle oynadık. Fakat kazanamamamıza rağmen her geçen hafta daha iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Tek eksiğimiz gol atamamak. Bunu çözdüğümüzde, skor ürettiğimizde galibiyet serisi başlayacak" dedi. 

Nevşehir'de kamp

Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını 3 gündür Nevşehir'de sürdürdüklerini belirten başarılı çalıştırıcı, "Bolu'da hava şartları malesef çok kötü. Bunun için iyi çalışamıyoruz. Nevşehir'de daha iyi bir ortam söz konusu futbol adına. Erciyes karşısında mutlaka galip geleceğiz, kimse merak etmesin. Bu konuda benim en ufak bir şüphem yok, oyuncularımın da öyle" ifadesini kullandı. 

3 eksik var

Son olarak Süper Lig şanslarını değerlendiren Kaya, "Önemli olan önce ilk 6 içinde olmak. Bunu başardıktan sonra Play-Off'ta mutlu sona ulaşma şansımız yüksek. Çünkü Süper Lig patentli ve fazlasıyla tecrübeli oyuncularımız var. Kritik maçları oynamaya alışkın bir kadroyuz" açıklamasını yaptı. Boluspor'da zorlu 90 dakika öncesi Omar ve Emre Toraman sakat, Kenan ise cezalı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.