"ARTIK TARAFTARLARMIZIN DEPLASMANA ULAŞIM SORUNU OLMAYACAK"

16/03/2024
16
MAR
2024

Trendyol 1. ligde deplasmanda Bodrumspor ile önemli bir maça çıkacak olan Boluspor'u taraftarı yalnız bırakmayacak. Bu tarihi karşılaşma için kırmızı beyazlı taraftarlara sponsor olan Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol için yarenler bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ligde 2. yarı yaptığı çıkış ile Play-of grubu içine giren ve ligi en köytü bu grup içinde tamamlayarak play-of heyecanı yaşatmak isteyen Boluspor 27. hafta maçında Bodrumspor ile karşılaşacak. Ekibimizin hemen 1 puan üstünde bulunan ve cezası nedeniyle taraftarından yoksun Bodrumspor'u sahasında yenerek üst sıralara tırmanmak isteyen Boluspor'u bu maçta taraftarı yalnız bırakmayacak. 

Belediyeyi kazandığı taktirde hiç bir deplasmanda Boluspor taraftarının deplasmana gitmek için sorunu olmayacağını açık açık dile getiren Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, kırmızı beyazlı taraftarların bu karşılaşma için istediği 2 otobüs sözünü yerine getirdi. Yarenler taraftar grubu  Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol için bir teşekkür mesajı yayınlarken, kırmızı beyazlı taraftarları uğurlamaya da giden Demirkol ise yaptığı açıklamada "Kazasız belasız yolculuklar dilerim. Galibiyetle dönün inşallah. Unutmayın, bize Bolu Belediye Başkanlığı görevini verdiğiniz taktirde, ne taraftarlarımızın deplasmanlara ulaşım sorunu kalacak, ne de taraftar derneklerinin sorunları. Hepsini üstleneceğiz." dedi.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.