ARA TRANSFER DÖNEMİ BİTİYOR

08/02/2024
08
ŞUB
2024

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek. Peki Boluspor başka transfer yapacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 11 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi yarın tamamlanacak. 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi, 26 Haziran-15 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

Belki genç, gelecek vaat eden 

Devre arası kadrosunu oldukça güçlendiren Boluspor, 8 yeni ismi kadrosuna katarken, bir çok oyunvcu ile yollarını ayırdı. Ekibimiz bu transfer dönemini sonlandırsa da, kalan zaman diliminde gerçekleşirse gelecek vaat eden genç bir oyuncu ile ara transferi sonlandırabilir. 

8 YENİ İSİM

kırmızı beyazlılar ilk etapta Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli ve Daniel Avramovski'yi kadrosuna kattı.  İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener ile ara transfere devam eden ekibimiz son olarak Brezilyalı oyuncu  Jefferson Nogueira Junior ile birlikte Petar Gigic'le sözleşem imzalamıştı

2 yorum yapılmış

  • Mdurukan 8 Şubat 2024 • 16:30

    Bize saçı boyalı değil kramponu boyalı futbolcu lazi Bu ligde kalanlar kaşarlı en iyisi bu inşallah uyum saglar

  • yaman 9 Şubat 2024 • 00:18

    Giden 3-4 oyuncu oldu sanırım. hatırladığım kadarıyla kayampa, Landel, Eko ve Furkan. 4 oyuncu gönderip 8 almak ön tarafı biraz şişirdi sanki. Camara, Kubilay Sönmez ve Ercan da süre alamayacak gibi duruyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.