AMATÖRLER HEYECANLI, PARALAR BU HAFTA BOLU'DA

19/03/2024
19
MAR
2024

Bolu Amatör Küme'de mücadele eden futbol kulüpleri ile birlikte amatör spor branşlarında faaliyet gösteren kulüpler ve sporcular son günlerde gelen müjdelerle heyecanlandılar. Bu hafta Bolu'ya gelecek ayni ve nakdi yardımlarla derin bir nefes alacak olan kulüp yöneticileri ve sporcular seçimden önce vaatlerin yerine gelmesinden dolayı oldukça mutlular.

Bolu'da faaliyet gösteren bir çok spor kulübü ve sporcular geçtiğimiz hafta ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan müjdeleri beklemeye başladılar. AK Parti'nin adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un haftalar öncesi verdiği müjdeyi bizzat Bolu'ya gelerek açıklaması ile spor kulüpleri bu hafta gelecek ayni ve nakdi yardımlarla derin bir nefes alacaklar. Bolu’da son yıllarda büyük sıkıntılar çeken ve destek alamadıklarından dolayı bir çok branşın kapanması ve sporcuların yok olması sonrası bu müjde gelecek adına umut verici oldu.

AMATÖRLERE 6 MİLYONLUK NAKDİ YARDIM
Gençlik ve Spor Bakanlığından bu günlerde Bolu’ya gelecek olan 6 milyonluk maddi destek ve Karaçayır başta olmak üzere birçok spor tesisi için gelecek katkı hem tesisleşme adına hem de sporcular adına olumlu bir gelişme olarak görülüyor.

BOLUSPOR'A DA VAR
Bolu’ya verilen yeni stadyum sözü ile de büyük bir heyecan yaşayan Boluspor hafta içinde spor bakanlığından gelecek nakdi yardım ile derin bir nefes alacak.    

DEMİRKOL MÜJDEYİ VERMİŞTİ

AK Parti'nin adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol geçtiğimiz gün "Spor14" canlı yayınında Vedat Özkan'a yaptığı açıklamada bu paraların hafta içinde geleceğini belirtmişti. 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.