ALT YAPI HOCALARINA ÜCRETSİZ İZİN VERİLDİ

03/12/2020
03
ARA
2020

Koronavirüs salgını nedeniyle altyapıda liglerin TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmesi ve tüm spor müsabakalarının dondurulması Boluspor’un altyapı hocalarını da vurdu.

Boluspor’da korona virüs salgını nedeniyle aylardır yapılamayan antrenmanlar sonrası alt yapıda görev yapan 9 hoca ücretsiz izne çıkarıldı. Boluspor altyapısında görev yapan teknik adamlar Okan Arıcı, Anıl Topçu, Musa Kartal, İlker Yılmaz, Mehmet Ali Kani, Bayram Öztürk, Mehmet Başgut, Aydın Karabacakoğlu, Mehmet Muratoğlu antremanların yeniden başlayacağı tarihe kadar ücretsiz izne çıkarıldılar.

KAYNAK ARANIYOR

Alt yapıda liglerin ileri bir tarihe ertelenmesi, spor kulüplerini ekonomik olarak krize soktu. Profesyonel kulüpler personel ve teknik adam maaşlarını ödeme noktasında büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Maddi sıkıntı yaşayan kulüpler arasında kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor’da yerini aldı. Personel maaşlarının ödenmesinde zorluk yaşayan kulübümüz çözüm olarak 9 altyapı hocasını ücretsiz izne ayırmak zorunda kaldı. Pandeminin başladığı günden günümüze alt yapıda görev yapan teknik adamları bünyesinde bulunduran Boluspor Yönetimi; 2. dalganın ne zaman biteceğinin bilinmemesi üzerine geçici olarak böyle bir karar almak zorunda kaldı. Federasyondan gelecek yeni karara göre yeni düzenlemenin yapılacağı öğrenildi. Boluspor Yönetim Kurulu liglerin açılması ve antrenmanların başlaması ile hocaları tekrar değerlendirerek görevlerine geri dönmelerini sağlayacak.
 

Bolu Olay

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.