Allah sizi bildiği gibi yapsın! DÜ-ŞÜ-YO-RUZ

09/02/2014
09
ŞUB
2014

Ligde bu sezon adeta yokları oynayan ve devre arasında beklenen transferleri yapamayan Boluspor kan kaybetmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlılar ilk yarıya göre 2. yarı daha da kötü bir performans gösterirken son oynadığı maçında Balıkesirspor'a 1-0 yenilerek kendini iyice ateşin içine attı.

Sezon başında Mehmet İnceayan ve ekibi ile başlayan kötü gidişat devre arasında göreve gelen Savaş Abak ve ekibi ile devam ediyor. Boluspor 2. yarıda henüz galibiyetle tanışamazken, iç saha kabusu da sürüyor. Boluspor ligin önemli ekiplerinden Balıkesirspor'a boyun eğerek adeta yerinde sayıyor. Zorlu mücadele de 5-6 net pozisyonu değerlendiremeyen Boluspor 82. dakikada Baıkesirspor'un golüne engel olamadı. Dever arası transfer döneminde tim camianın golcü lazım seslerine kulak tıkayan Boluspor yönetimin bu hatası bu maçta ortaya çıktı. Bir çok pozisyonda İskender ve Emrah adeta yokları oynarken, konuk ekibin tek golüne engel olunamayınca ekibimiz sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor bu sonuçla 22 maç sonunda 21 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor'a konuk olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.