ALADAĞSPOR BEKLENEN KONGRESİNİ YAPTI

08/08/2019
08
AĞU
2019

34 yıldır Bolu Amatör Kümenin en renkli takımlarından biri olan Aladağspor yaptığı sponsorluk anlaşması ile bundan sonra liglerde 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' olarak yoluna devam edecek.  Sümer Mahallesindeki Aladağspor tesislerinde yapılan olağanüstü kongrede delegelerin oybirliği ile mavi beyazlı ekibin adı bundan sonra 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' olacak.

İş İnsanı Cavit Demir'in Bolu'da ve Düzce'de sahibi olduğu Çağsu Hastanelerinin adını taşıyacak olan Aladağspor'un yaptığı olağanüstü kongreye Mavi Beyazlı ekibin üyelerinin yoğun bir katılımı oldu.  Aladağspor eski başkanı Yücel Yıldırım'ın Divan Kurulu Başkanlığını yaptığını kongrede isim değişikliği delegelerin oyuna sunuldu. Kongreye katılan üyelerin tamamı Aladağspor'un bundan sonraki isminin 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' olması yönünde oy kullanırken, yeni yönetim kurulu oluşturulan tek liste ve oybirliği ile seçildi. 

 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' adına yakışır genç yetiştirmek ilkemiz olacak'

Önümüzdeki yıllarda amatör liglerde 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' olarak mücadele edecek mavi beyazlı ekibin başkanlığına yeniden seçilen Ayhan Ceyhan yaptığı açıklamada "İyisiyle kötüsüyle 34 yıldır bir köy takımı olarak var olduk. Özellikle son yıllarda Türk sporuna futbolcu yetiştirmek, gençleri spora teşvik etmek amacıyla genç takımlarla mücadele ediyoruz. Bundan sonra da amacımız bu olacak. Bu felsefe ve inanç ile İş insanı Cavit Demir 'Bu gençlerle bu hedeflerle bende size desteğe varım' dedi ve bize destek oldu. Bu desteği ile sporcu sayımız daha da artacak ve daha çok genç kardeşimiz spor yapacak. Daha çok yaş grubunda liglere katılacağız. Bu sezondan itibaren yeniden başlayarak 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' adına yakışır sporcu yetiştirmek genç yetiştirmek ilkemiz olacak. Yarışmacı olduğu kadar yetiştirici bir 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' izlettirmek istiyoruz. Bize bu yolda destek olan ve bundan sonra hep yanımızda olacağın söyleyen İş İnsanı Sayın Cavit Demir'e, Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

İş İnsanı Cavit Demir "Önemli olan gençlerimizin spor yapması, koşması eğlenmesi"

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten İş İnsanı Cavit Demir ise "Çağsu Hastaneleri Aladağspor' uzun soluklu bir proje olacak. 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor'dan sporcuda yetişecek, iyi birey iyi insanda yetişecek. Önemli olan gençlerimiz spor yapmalı. Önemli olan onlar koşmalı eğlenmeli, sosyal medyadan gerektiği kadar uzak olmalı. Bu yönde bu hedef doğrultusunda olan bir kulüple omuz omuza olmak bize mutluluk verir. Bolu Amatör Ligine 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' hayırlı olsun" dedi.     

Aladağspor yönetim kurulu listesi;

Ayhan Ceyhan Başkan
Cihan Demir Sayman
Tahir Çetin Başkan Yrd.
Nihat Demir Başkan Yrd.
Muhittin Çetin Başkan Yrd.
Musa Toğran Başkan Yrd.
Gürkan Güler Genel Sekreter
Eren Ceyhan Genel Sekreter Yrd.
Gökhan Yetkin Sayman Yrd.
Yusuf Ceyhan Üye
Oğuzhan Çetin Üye
Çağatay Depe Üye
Burak İnce Üye   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.