ABDÜLKADİR VE HAKAN MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

11/02/2017
11
ŞUB
2017

Mersin İdmanyurdu maçında beraberliği sağlayan golü atan Abdülkadir Özdemir ve Hakan Arslan maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Özdemir yaptığı açıklamada;

‘’İlk yarı şanssız iki gol yedik. Ama soyunma odasında bu maçı çevirebileceğimizi arkadaşlarımızla konuştuk. İkinci yarıda 2-1 den 2-2’yi daha önceden bulsaydık bu maçı çevirecek gücü sahip olurduk aslında. Olmadı 1 puanda bu ligde değerlidir. İleriki haftalarda inşallah bunu telafi ederiz.’’dedi.

Hakan Arslan yaptığı açıklamada ise;

‘’Biz buraya galibiyet için geldik. 7-8 haftadır kötü bir gidişatımız vardı. Buna bu maçta dur demek istiyorduk. İlk yarı itibariyle bunu başaramadık. Çok iyi bir oyun sergileyemedik.  Çok kötü bir gol yedik. İkinci yarı oyunun hakimiyeti çoğunlukla bizdeydi ve 2 tane topumuz direkten döndü. Onlardan birini daha erken bulmuş olsaydık. Maçı çevirme imkanımız daha yüksek olurdu. Artık önümüzdeki Ümraniye maçıyla bir seri yakalayıp üst sıralara oynamak istiyoruz. Kamp dönemi bizim acımızdan çok iyi geçti.8-9 tane oyuncu geldi. Seviyelerimiz takım olarak üst seviyelerde bunu da sahada gösteriyoruz. Ligin ikinci yarısında çok iyi bir dönüş yaptık. Ümraniye maçında birbirimizle daha çok oynayarak birbirimiz daha iyi tanıyıp daha iyi yerlerde olmak istiyoruz.’’dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.