1. LİGDE 2. YARI RESMEN ESECÜZ.... !

03/01/2024
03
OCA
2024

Devre arası hazırlık kampını sürdüren Boluspor daha önce anlaşmaya vardığı Azeri santrafor Vüsal Isgenderli ile 1.5 yıllık anlaştı. Profesyonel kariyerinde 211 karşılaşmada görev yapan Isgenderli, 31 kez gol sevinci yaşadı. Isgenderli ayrıca, 3 kez Azerbaycan Milli Takım forması giydi.

Boluspor Vüsal Isgenderli ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Vüsal Isgenderli’yi tanıyalım:

Vüsal Isgenderli, 3 Kasım 1995 yılında Azerbaycan’ın Fuzuli şehrinde doğdu. Futbola, Ravan Baku altyapısında başlayan Isgenderli, sırasıyla Simurq, Zira FK, Keshla, A. Keçiörengücü, Sumqayıt ve KF Egnatia takımlarında forma giydi.

Profesyonel kariyerinde 211 karşılaşmada görev yapan Isgenderli, 31 kez gol sevinci yaşadı. Isgenderli ayrıca, 3 kez Azerbaycan Milli Takım forması giydi.

3 yorum yapılmış

  • MSuatTrk 4 Ocak 2024 • 15:15

    Şimdiye kadar gelen hocaların içerisinde, hatta Türkiye liglerinde bence işini layıkıyla yapan, fazla değil üç, beş güvenilir hocalardan bir tanesi, tabiki transferlerde hocamızın isteği doğrultusunda yapılmıştır, o nedenle bende katılıyorum, hocamıza çok ama çok güveniyorum. Evet 2. yarı'' FIRTINA GİBİ ESECÜZ, BÜYÜK BİR İHTİMALLE DE BU SENE SÜPER LİGE ÇIKARUZ, EĞER BİR AKSİLİK OLURDA ÇIKAZSAK HOCADA TAKIMIN BAŞINDA GALUSA SENEYE KESİN Ç

  • Sero 4 Ocak 2024 • 19:33

    7 maç başı 1 gol büyük golcü

  • Boluspor 5 Ocak 2024 • 07:04

    İnşallah başarılı olur ve gol ya da goller atar bolusporiçin hayırlı olsun inşallah

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.