TFF 1. LİGDE 4. HAFTA MAÇLARI BAŞLADI

14/09/2019
14
EYL
2019

TFF 1. Lig’in 4. hafta müsabakasında Balıkesirspor, sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ilk yarıda Ketheovama ve Glumac'ın attığı gollerle Balıkesirspor kazandı.

4. dakikada sol kanattan gelişen Balıkesirspor atağında Doğa İşeri'nin ortasına Ketheovama plase şutu kaleci Burak Öğür'ün yanından fileleri havalandırdı. 1-0

32. dakikada Balıkesirspor'un kazandığı serbest vuruşu Antonıo Mrsıc kullandı. Ceza sahası içinde Glumac'in kafa vuruşunda top ağlara buluştu. 2-0

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Uygar Bebek, Serdar Diyadin

Balıkesirspor: Vukovic, Oğuzhan Çapar, Doğa İşeri, Furkan Çil, Foxi, Okan Alkan, Otoo, Rahmi Anıl Başaran (Dk. 68 Serdar Güncü), Glumac, Mrsic (Dk. 78 Malle), İbrahim Halil Çolak (Dk. 59 Celal Emir Dede)

Ümraniyespor: Burak Öğür, Timur Temeltaş (Dk. 46 Muhammed Gönülaçar), Nouri, Emircan Altıntaş, Akabueze, Fernandes, Gökhan Süzen, Serkan Göksu, Alaaddin Okumuş, Gimbert (Dk. 46 Gomis), Tarık Tekdal (Dk. 72 Lazar)

Goller: Dk. 4 Foxi, Dk. 32 Glumac (Balıkesirspor)

Kırmızı kart: Dk. 66 Serkan Göksu (Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Fernandes, Dk. 32 Tarık Tekdal, Dk. 80 Emircan Altıntaş (Ümraniyespor), Dk. 47 Mrsic, Dk. 61 Oğuzhan Çapar, Dk. 77 Okan Alkan, Dk. 87 Vukovic, Dk. 88 Serdar Güncü, Dk. 90 1 Malle (Balıkesirspor)

MAÇIN ARDINDAN

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, "Üç puan aldığımız için mutluyuz, bundan sonra bu galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz"  Göksu "Golleri biz bulduk, daha farklı da kazanabilirdik. Kaçırılmayacak golleri kaçırdık, bu yüzden çok üzüldük. Üç puan aldığımız için mutluyuz, bundan sonra bu galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Milli maç arasında yeni transferlerimizle takımdaki oyuncular çok iyi uyum sağladı. Bu sürdüğü sürece iyi neticeler alacağımıza inanıyorum."dedi. 

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise "Bizden daha iyi, daha konsantrelerdi. Biz üçte üç yapınca ayaklarımız yere basmadı, rakibimizin pozisyonuna bakarak maç oynamadan kendi kafamızda pozisyona girdik. Çok erken yediğimiz golden sonra çabalarımız sonuç vermedi. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.