SUAT BAŞKANIN HEDEFLERİ BÜYÜK

15/04/2021
15
NİS
2021

Her yıl Türkiye’deki en başarılı sporcu ve spor insanlarının Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde yılın en başarılı spor yöneticisi seçilen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen Spor14’ün canlı yayınında yazarımız Vedat Özkan’ın sorularını cevapladı.

100’den fazla milli formayı giyerek ülkemizin yetiştirdiği en büyük sporcularından biri olan başkan Çelen, Beden Eğitim Öğretmenliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve en sonunda hakkı ile seçildiği Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığında tarih yazmaya devam ediyor.

Göreve geldiği gün 1200 olan sporcu sayısını 120 bine çıkartan başkan Çelen ülke sporu için büyük hayallerinin olduğunu federasyon olarak 81 ilin tamamında Cimnastik Sporunu daha da yaygınlaştırmak istediklerini belirtti.   

Görev süresinde gelen ulusal şampiyonlukların tesadüfî olmadığının altını çizen başkan Çelen “Bu uzun vadede yapılan projelerin sonucu. Tabi ki bu şampiyonlar kolay çıkmadı. Ama önemle belirtirim ki daha işimiz bitmedi. Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok daha büyük” dedi.

Memleketi Bolu içinde çok şeyler yapmak istediğinin altını çizen başkan Suat Çelen “Bolu’da tüm kurum kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile oluşturulacak bir spor kurulu ilimizin sporuna yön verebilir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün önderliğinde 5-6 ana spor dalının hedef olabileceği, diğer branşlarla birlikte bir çok gencimize ve çocuğumuza spor yaptırabiliriz. Ama yeter ki EGO’larımızı bir kenara koyalım. Ama yeterki sen –ben davası yürütmeyelim” dedi.  

Başkan Çelen ile söyleşimizin tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.