ŞAMPİYONA 30. YIL TİŞÖRTLERİ ÇOK YAKIŞTI

01/05/2021
01
MAY
2021

1991 yılında kurulan Bolu Belediyespor 30. yılında tarihi bir başarıya imza atarken, sultanların aynı zamanda Boluspor'un giyim firması Abantspor kupa töreninde yaptığı sürprizle gönülleri fethetti.

Ekibimizin İzmir'de oynadığı son maçın ardından daha önce kulübün 30. yılı için hazırlattığı tişörtleri dağıtan Abantspor firmaısnın sahibi Ümit Yıldırım herkesi şaşırttı. Kulübün 30. yılının olduğunu ve bu tarihi günün anısına böyle bir jest yapmak istediğini belirten Yıldırım ilk tşörtü başkan Tanju Özcan'a giydirirken, Bolunun Sultanlarına ve teknik heyetimiz ile birlikte törende bulunan kulübün tüm destekçilerine 30. yıl tişörtlerini dağıttı. 

Tek renk tek model ile kupa töreninin en şık takımı olan Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut Abantspor'a jestinden dolayı teşekkür etti. Diadora markası ile yine bir çok ürünün kısıtlamalarda Abantspor'un sosyal medya hesaplarından satışa devam ettiği belirtildi.  17 Mayıs'tan itibaren mağaza satışlarına hazırlanan Abantspor'un yeni ürünlerini Bolu halkı ile buluşturmaya devam edeceği öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.