OSMAN HOCADAN SOL BEK VE MUTLU AÇIKLAMASI

15/01/2020
15
OCA
2020

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü son olarak takıma sol bek Emre Öztürk’ü kattıklarını ifade ederek Mutlu için ise"Hiçbir oyuncumuzu öyle kolay kolay bırakacak bir durumda değiliz" dedi.

Özköylü “Sol bek emre Öztürk aramıza katıldı. Emre zaten benim eski öğrencim. Eski oyuncum. Tanıdığımız bildiğimiz beraber şampiyonluk yaşadığımız bir arkadaşımız. Hem oyuncu kalitesi hem insan kalitesi üst seviyede olan bir kardeşimiz” dedi. 

Özköylü Mutlu için ise "Biz başkanımızla, yöneticilerimizle yaptığımız konuşmalarda özellikle genç oyuncularımızla alakalı kulübe katkısı olduğu sürece maddi anlamda, kulübün beklentilerine, kulübün geleceğine bir yatırım olması adına bir katkısı olacaksa genç oyuncularımızı yada herhangi bir oyuncumuzun önünü açmakta hiçbir engel görmeyiz. Ama gidecek olduğu kulüp çok önemli. Orada oynayıp, oynayamayacağı çok önemli. Biz hiçbir oyuncumuzu öyle kolay kolay bırakacak bir durumda değiliz. Mutlaka kulübe bir katkısı olmalı. Oyuncunun da kendisine katkısı olmalı. Ama şuanda bununla alakalı bir gelişme yok. Mutlu bizim oyuncumuz. Bizim takımımızda kullanmak için aday oyuncularımızdan bir tanesi”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.