KUPA GELİRSE BUNU EN ÇOK BU FOTOĞRAFTAKİLER HAK EDECEK!

20/04/2021
20
NİS
2021

Sıkıntılı süreç geçirdiğimiz şu günlerde yüzümüzü salondaki başarılarla güldüren Bolunun Sultanlarına destek yine ve yeniden Tanju başkandan...

Lig boyunca aldığı galibiyetlerle Bolu halkının büyük sevgisini kazanan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı yarı final etabınıda geçerken, Sultanlar ligine kalacağı bileti almak için hazırlıklarını sürdürüyor. 

"Sadece maçlarda değil antrenmanda bile"

İzmir'de pazartesi günü başlayacak olan final karşılaşmaları öncesi Bolu'da hazırlıklarını sürdüren ekibimizi her zaman olduğu gibi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yalnız bırakmadı. Ekibimizin hemen hemen her maçında takımın yanında olan başkan Özcan final karşılaşmaları öncesi ekibimizi antrenmanda yziyaret etti. 

"Ben her zaman sizin yanınızdayım. İnanıyorum İzmir'den kupa ile döneceğiz"

Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut ve teknik heyetlede bir görüşme gerçekleştiren başkan Özcan sporculara her zaman destek olacaklarını Sultanlar Ligine çıkacaklarına inandığını belirtti. Bir sezon boyunca emeklerinin karşılığını alacaklarına inandıklarını belirten başkan Özcan "Ben her zaman sizin yanınızdayım. Bolu Sultanlar Ligine hazır. Sizinle Sultanlar liginde de çok büyük başarılara imza atacağız. İnanıyorum İzmir'den kupayla döneceğiz" dedi. 

"Bu sevinci yaşatmak istiyoruz"

Kupa için başkan Özcan'a söz veren Bolunun Sultanları bu sezonun son heyecanında Bolu'ya bu sevinci yaşatmak istediklerini ifade ettiler.  

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.