FUTBOL DÜNYASI ŞOKTA!. ERTELEYİN DEMİŞTİ..

24/03/2020
24
MAR
2020

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'ın ardından bir üzücü haber daha geldi! Teknik direktör Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Fatih Terim yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere."

HASTANEDE TEDAVİSİ SÜRÜYOR 

Deneyimli çalıştırıcı, testlerinin pozitif çıkmasının ardından Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce de hastaneye giderek 66 yaşındaki Terim'in durumunu yakından takip ediyor.

BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASINDAKİ TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI

Galatasaray'da Süper Lig'de Beşiktaş'la yaptığı maçın ardından koronavirüs testleri yapışmış ve testler negatif çıkmıştı. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın ve eşinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Terim'e yapılan ikinci test ise pozitif çıktı.

Fatih Altaylı'nın aktardığına göre Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu ve bu olay sonrasında Türkiye'ye dönmeye çalıştığı kaydedildi.

"BİZİM CANIMIZ YOK MU?" DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisinin ardından sert açıklamalar yapmış ve TFF'ye eleştirilerde bulunarak "Bu maç seyircisiz ama statta bine yakın insan görev yapıyor. Bizim canımız yok mu? Risk varsa hepimiz risk altındayız" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.