EKİBİMİZİ ADANA'DA YALNIZ BIRAKMADILAR

21/09/2020
21
EYL
2020

TFF 1. ligin 2. maçında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan ekibimizi yönetimin 3 önemli ismi temsil etti.

Adana 5 Ocak Fatih Terim stadyumunda oynanan karşılaşmada başkan vekili Oğuzhan Özçelik, yöneticiler İlhami Akça, Kenan Altundağ ve Ali Şen ekibimizi yalnız bırakmadılar. Bu 3 ismi bu deplasmanın sponsoru olan Ak Parti Bolu İl Başkanlığının basın danışmanı Gökhan Aydın, Bolu Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı da yalnız bırakmazken, güçlü rakipten deplasmanda alınan 1 puan yöneticilerimizi sevindirdi.  

 

3 yorum yapılmış

  • Erturulahinolu 21 Eylül 2020 • 22:55

    Çok yalnış bir başlık atmışsınız. Boluspor un adının , her hangi bir parti ile anılması, kesinlikle kabül görecek bir tarafı olamaz. BOLUSPOR partiler üstüdür. Büyük bir ayıp yapmışsınız lütfen yalnıştan bir an önce dönüp düzeltme yapın.

  • brahim 22 Eylül 2020 • 20:44

    Sayın Oğuzhan kardeşim bu takıma ben futbolcuyum diye almayın yazıktır adam gibi adam alın iskeleti bozmayın 16 tane aldınız kendi gözümle gördüm ne zaman kaleye gidebildin senin forvetin yok golü kim atacak pop en nerde mustafa durak nerde melik girdi kimse tanımıyor pas vermediler yani ateşleyecek göle gidecek adam yok bence hoca da yanlış koyamıyor takımı

  • Cello 22 Eylül 2020 • 21:00

    Bunlar da kim? Boluspor partisi nedir ?

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.