BU GALİBİYET TANJU BAŞKANA

31/01/2021
31
OCA
2021

TVF Federasyonu Kadınlar 1. Liginde oynadığı 12 maçın 11'ini kazanarak Türk Voleybolunda adından oldukça bahsettiren Bolu Belediyespor son oynadığı Merinos maçını başkan Tanju Özcan'a hediye etti.

Yeşil beyazlı takımın başarılı kaptanı Elif Uzun maç sonunda yaptığı açıklamada deplasmanda 3-0 kazandığımız Merinos maçını Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’a hediye ettiklerini belirtti.

Bolumuzun başarılı takımı Bolu Belediyespor'un Gaziantep’de oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulunan kaptan Elif Uzun “Takım olarak hedefe kilitlendik. Tabi ki bu yolda önemli verilen destekler bize her zaman moral oluyor. Hem maçlarımıza gelerek, hem de zaman zaman yaptığı toplantılarda en büyük destekçimiz olan Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan maddi manevi kulübümüze sahip çıkıyor. Tabi ki bu desteği karşılıksız bırakmak istemiyoruz. Takım olarak bu yolda hep birlikte hedefe adım adım gitmek istiyoruz. Son oynadığımız Merinos maçı da bunun kanıtı oldu. İyi başladığımız maçı istediğimiz gibi set vermeden tamamladık. Bu galibiyeti takım olarak Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a hediye ediyoruz. Şampiyonluk yolunda en büyük destekçimiz moral kaynağımız başkanımız Tanju Özcan’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.